Home Logo

Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές

ΕΚΘΕΣΕΙΣ METAL WORKING AUTOMATION

  • Αρχική
  • Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές
  • ΕΚΘΕΣΕΙΣ METAL WORKING AUTOMATION

ΕΚΘΕΣΕΙΣ METAL WORKING AUTOMATION

Μεταξύ των ημερομηνιών  15-18 Μαρτίου  2018 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι  Εκθέσεις “International Iron, Machinery And  Machinery Parts  Fair” στο Tuyap Fair,Convention and Congress Center- Istanbul, TURKEY από την εταιρία “Hannover-Messe Bilişim Fuarcilik A.S..” με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανία σιδήρου Εργαλεία χειρός, Τεχνολογία επεξεργασίας, Εξαρτήματα μηχανημάτων, Συγκόλληση, Ρομποτική συγκόλληση, Ηλεκτρόδια, Συστήματα κοπής, Επεξεργασία επιφάνειας.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.win-eurasia.com/en.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 01.03.2018 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail   selanik@ekonomi.gov.tr

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR