Home Logo

Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές

13η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ

  • Αρχική
  • Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές
  • 13η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ

13η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ

Μεταξύ των ημερομηνιών 29 Μαρτίου-01 Απριλίου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση « IDEAL HOME HOUSEWARES &GIFT FAIR » από την εταιρία  LIFE MEDIA FAIR  και στην Τουρκία στο  TÜYAP EXHIBITION AND CONGRESS CENTER,  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Είδη οικιακής χρήσης, επιτραπέζια σκεύη και μαγειρικά σκεύη, είδη οικιακής χρήσης, είδη δώρων και διακοσμητικά αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης από πλαστικό, αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (28-31 Μαρτίου 2018) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 2 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (28-31 Μαρτίου 2018) (διαμονή 2 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.idealhomefuari.com/en   

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 12.03.2018 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail   selanik@ekonomi.gov.tr

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR