Home Logo

Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

  • Αρχική
  • Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές
  • Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

 

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» από τις 10 έως τις 13 Μαϊου 2018.

Στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Επιχειρήσεις και άλλοι κρατικοί φορείς οι οποίοι σε συνεργασία με την Alfa Expo προβάλλουν την παραγωγική εικόνα της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού. Στην Έκθεση πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας, παιδικές δραστηριότητες και μουσικοχορευτικές παραστάσεις οι οποίες προσελκύουν το κοινό και αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της Έκθεσης.    

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση κάθε χρόνο πραγματοποιείται Hosted Buyers Program στο πλαίσιο του οποίου φιλοξενούνται εμπορικοί επισκέπτες από την Ευρώπη, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και άλλες χώρες και ηπείρους. Αρκετά σημαντικό για τη διοργάνωση είναι οι εμπορικοί επισκέπτες που φιλοξενούνται να μην έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα πολλές φορές, να έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα και να προέρχονται από ανελισσόμενες αγορές και χώρες που εξελίσσονται σε σημαντικά εμπορικά κέντρα.

Στις εμπορικές συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εκθέτες αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις εξαγωγής, ήτοι να έχουν τις κατάλληλες συσκευασίες κλπ.

Το 2018 η Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Media & της αγοράς καθώς τα στοιχεία μας δείχνουν ότι κάθε χρόνο η επισκεψιμότητα αυξάνεται και οι στόχοι των εκθέτων μας πραγματοποιούνται στο 100 %.

Στην Έκθεση, το 2017, καταμετρήθηκαν 20.000 επισκέπτες και φιλοξενήθηκαν εμπορικοί επισκέπτες από 9 χώρες (και όχι μόνο από την Ευρώπη). Περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα της Έκθεσης μπορείτε να δείτε κάνοντας ένα κλικ εδώ: http://www.elladosgefsi.gr/wp-content/uploads/2015/02/a4.pdf

Ο ιδιαίτερος & ξεχωριστός χαρακτήρας της Έκθεσης αναδεικνύεται με την Παραδοσιακή Γειτονιά της Έκθεσης η οποία συμπεριλαμβάνει Παραδοσιακό Παντοπωλείο, Παραδοσιακό Καφέ, Οπωροπωλείο  και κάθε χρόνο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που παραπέμπει στην Ελληνική Επαρχεία. Στην Παραδοσιακή Γειτονιά χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας για 4 ημέρες καθώς εκεί πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μαγειρικής, εκδηλώσεις παρασκευής κοκτέιλ οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες.

Σε ένα πλήρως παραδοσιακό κλίμα με μοντέρνα προσέγγιση τα προϊόντα σας προβάλλονται με τον καλύτερο τρόπο και όχι μόνο στο περίπτερό σας.

Οι επιπλέον δωρεάν τρόποι που μπορούν να προβληθούν τα προϊόντα σας είναι οι εξής:

  1. Προώθηση των προϊόντων σας σε Δημοσιογράφους, μέσω των παραδοσιακών καλαθιών που στέλνει η Alfa Expo σε εκπομπές, δημοσιογράφους γαστρονομίας, Bloggers κλπ
  2. Τοποθέτηση των προϊόντων σας στα ράφια του παραδοσιακού παντοπωλείου μέσω του οποίου θα προωθηθούν στους επισκέπτες υπό τη μορφή της δοκιμής και θα χρησιμοποιηθούν από τους σεφ & bartenders.
  3. Τοποθέτηση των προϊόντων σας απευθείας στο σπίτι του καταναλωτή με τις κληρώσεις παραδοσιακών καλαθιών στο κοινό της Έκθεσης πριν την έναρξή της.
  4. Συμμετοχή στις B2B συναντήσεις, όπου σας δίνεται η προοπτική εξαγωγής.

Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση στηρίζεται κάθε χρόνο από σημαντικούς φορείς κάτι που αναδεικνύει τη σημασία της για την Ελλάδα. Επίσης, έχει χαρακτηριστεί ως η σημαντικότερη ανελισσόμενη έκθεση για την προβολή της Ελλάδας.

Το κόστος συμμετοχής στην Έκθεση ανέρχεται στα 110,00€/τμ σε περίπτερο δομής & στα 90,00€/τμ χωρίς δομή. Συνημμένα θα βρείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο της Έκθεσης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το site www.elladosgefsi.gr

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR