Home Logo

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών 2020-2021 από την «Αποστολή»

  • Αρχική
  • Επιχειρηματική Πληροφόρηση
  • Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών 2020-2021 από την «Αποστολή»

Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών 2020-2021 από την «Αποστολή»

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών με ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών, καθώς και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας MONO την αίτηση συμμετοχής ΕΩΣ τις 20/05/2020 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, διενεργεί για έκτη συνεχή χρονιά πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με δωρεά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).

Από το 2014 μέχρι σήμερα 109 επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί έχουν λάβει δωρεάν παραγωγικό εξοπλισμό συνολικής αξίας μεγαλύτερης του €1,5εκ. εκσυγχρονίζοντας την παραγωγική τους διαδικασία, δημιουργώντας ή διατηρώντας θέσεις εργασίας, 19 μέλη αγροτικών συνεταιρισμών εκπαιδεύτηκαν στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων, ενώ οι ιδιοκτήτες 24 μικρών επιχειρήσεων του αγρο-διατροφικού τομέα και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων ενισχύθηκαν και με επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρα μέλη – μέντορες του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος). Οι ωφελούμενες επιχειρήσεις υποστήριξαν εκατοντάδες ευπαθείς ομάδες κυρίως με τη δωρεά τροφίμων παραγωγής τους, αξίας ίσης με το 10% της αξίας της λαμβανόμενης δωρεάς από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Οι επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα στους κλάδους Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών και έχουν κλείσει δύο διαχειριστικές χρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών €15.000-€1.000.000 μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών, έως και τις 20 Μαΐου 2020.

Ο κάθε ωφελούμενος δύναται να λάβει δωρεά παραγωγικού εξοπλισμού/ υπηρεσιών συνολικής αξίας έως 10.000 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) και επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring). Επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που έχουν ήδη ωφεληθεί από το ίδιο Πρόγραμμα σε προηγούμενα έτη, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μόνο για πιστοποιήσεις (όπως, θέματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων).

Πληροφορίες και ανακοινώσεις: στην ιστοσελίδα του οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ wwwHYPERLINK "http://www.mkoapostoli.gr/".HYPERLINK "http://www.mkoapostoli.gr/"mkoapostoliHYPERLINK "http://www.mkoapostoli.gr/".HYPERLINK "http://www.mkoapostoli.gr/"gr στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών».

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR