Home Logo

Το Επιμελητήριο

Χαιρετισμός Πρoέδρου Επιμελητηρίου Μαγνησίας

  • Αρχική
  • Το Επιμελητήριο
  • Χαιρετισμός Πρoέδρου Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Χαιρετισμός Πρoέδρου Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, που έπληξε καίρια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης, είναι επιτακτική η ανάγκη να τονώσουμε τον ρόλο του Επιμελητήριου Μαγνησίας, ώστε να εξυπηρετήσουμε, να προασπίσουμε και να προάγουμε πραγματικά τα συμφέροντα των μελών μας.

Στόχος μας είναι να καταστεί το Επιμελητήριο εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθέτουν και παράλληλα να προωθήσει θέσεις και λύσεις στα έντονα και πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης και της εφαρμογής αδιεξόδων πολιτικών επιλογών.

Ο ιδιωτικός τομέας. εξάλλου, είναι σήμερα ο μόνος που μπορεί να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία, να στηρίξει την ανάπτυξη και την απασχόληση. Για να μπορέσει, ωστόσο να παράγει καρπούς η ιδιωτική πρωτοβουλία, απαιτείται ένα γόνιμο περιβάλλον: με λιγότερους φόρους, με λιγότερη γραφειοκρατία, με απλούστερους και σαφείς κανόνες λειτουργίας.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας αριθμεί περισσότερα από 15.000 μέλη όλων των παραγωγικών κλάδων, που συνεισφέρουν σημαντικά στην τοπική μας οικονομία και αξίζουν πράγματι μια καλύτερη αντιμετώπιση. Είναι χρέος μας – και αυτό επιδιώκουμε καθημερινά – να μετατρέψουμε τον Φορέα σε έναν πραγματικό αρωγό και σύμβουλο των επιχειρήσεων, κάνοντας ανταποδοτικές τις συνδρομές των μελών του.

Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Επιμελητήριο Μαγνησίας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, εντάσσεται και η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας μας.

Με νέα σχεδιαστικά εμφάνιση και απλοποιημένο μενού πλοήγησης, η νέα ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας, πέρα από σύγχρονη αισθητικά, προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να αντλήσει αναλυτικές και χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, τις δράσεις μας, τις παρεμβάσεις μας αλλά και τις τρέχουσες επιχειρηματικές εξελίξεις.

Παράλληλα, μέσω της χρήσης νέων ψηφιακών υπηρεσιών, διαθέτει τη δυνατότητα κατασκευής δωρεάν ιστοσελίδων για την προβολή των επιχειρήσεων – μελών μας, την χρήση επιχειρηματικών οδηγών και την online διοργάνωση σεμιναρίων που, με αυτοματοποιημένες μεθόδους, απλοποιούν τη διαδικασία συμμετοχής και περιορίζουν το διοικητικό κόστος υποστήριξής τους.

Επιπρόσθετα, με τη δημιουργία και διασύνδεση των βασικότερων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter), παρέχεται η δυνατότητα άμεσης και έγκαιρης ενημέρωσης όπως επιβάλλεται από τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας σελίδας ζωντανής, με εύκολη και ευχάριστη περιήγηση που θα αποτελέσει πηγή πληροφόρησης για όλη την επιχειρηματική κοινότητα του νομού μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι στη δύσκολη μάχη απέναντι στην κρίση, δεν περισσεύει κανείς. Με ενότητα και σωστές αποφάσεις, η χώρα μας μπορεί να κερδίσει ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.

 

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

 

Αριστοτέλης Μπασδάνης


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR