Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις δράσεις του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις δράσεις του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας «αγκαλιάζει» εμπράκτως κάθε πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα που προάγει τον πολιτισμό, την ιστορία και ανοίγει νέους δρόμους επαγγελματικής δραστηριοποίησης. Κι αυτό το απέδειξε με την πρόσφατη χορηγία του προς το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου, όπου δώρισε έναν πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ανάγκες του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών.
Από την ημερίδα για την επαγγελματική εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στο Βελεστίνο, παρουσία του υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Ο κ. Κώστας Σαράντης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση και δέχτηκε τις ευχαριστίες του αρχιτέκτονα καθηγητή του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου και υπεύθυνου της εφαρμογής 3d CITY ART που παρουσιάστηκε στην ημερίδα κ. Σωτήρη Γιαμάκο, για τη χορηγία του Επιμελητηρίου
Η Επαγγελματική Εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, καθώς προσφέρει ένα ευρύ πεδίο ανάπτυξης δεξιοτήτων, ενώ οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ έχουν περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.
«Το Επιμελητήριο Μαγνησίας βρίσκεται πάντα δίπλα σε καινοτόμες ιδέες, συνδράμοντας στην εφαρμογή τους, ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Σαράντης.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR