Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Επιδημία» κλοπών στην παλιά εθνική οδό καταγγέλλει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

«Επιδημία» κλοπών στην παλιά εθνική οδό καταγγέλλει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

«Επιδημία» κλοπών καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος από το κομμάτι «Βερτζίνη» μέχρι την αντιπροσωπεία Αργυρόπουλος,

με τους επαγγελματίες να αντιμετωπίζουν πλέον σημαντικό πρόβλημα με τις επιχειρήσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται περίπου 45 επιχειρήσεις που βάλλονται από το φαινόμενο σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Γι’ αυτό και άλλα ζητήματα ενημέρωσαν το πρωί της Τετάρτης στη συνάντηση που είχαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Ιωάννη Τόλια, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Καραλής και ο Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος του φορέα, κ. Μιχάλης Σπανός.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του φορέα καταγγέλλοντας το φαινόμενο επέδειξαν συγκεκριμένα φωτογραφικά ντοκουμέντα, ζητώντας την εντατικοποίηση των περιπολιών από την πλευρά της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, στη συνάντηση επισημάνθηκε και το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στη λεωφόρο Λαρίσης, ιδιαίτερα την περίοδο των βροχοπτώσεων.

Τέλος, ένα ακόμη ζήτημα που τέθηκε στο τραπέζι ήταν και το θέμα της καταπολέμησης του παραεμπορίου, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας να ζητά την αύξηση των ελέγχων.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Τόλιας, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα με τις κλοπές δεσμεύτηκε ότι θα διενεργούνται εφεξής βραδινές περιπολίες στην περιοχή, ενώ προτρέπει ταυτόχρονα τους επιχειρηματίες να τοποθετήσουν συναγερμούς, ώστε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ.

Ακόμη, έθεσε το θέμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, εφιστώντας την προσοχή προς όλους τους επιχειρηματίες για τις ηλεκτρονικές απάτες.

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR