Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συνάντηση Διοίκησης του ΕΣΒ με το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Συνάντηση Διοίκησης του ΕΣΒ με το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, αλλά και τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν τα μέλη της νέας Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου.

Ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος ευχαριστώντας τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων την άριστη συνεργασία που είχε όλα τα χρόνια και θα συνεχίσει να έχει ο ΕΣΒ με τον φορέα.

Τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ενημέρωσαν την Διοικητική Επιτροπή για την θέση που λαμβάνει αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές κι αυτή δεν είναι παρά η λειτουργία τριών αντί επτά θεσμοθετημένων (2 Κυριακές την περίοδο των Χριστουγέννων και 1 του Πάσχα) τονίζοντας ότι η Διοίκηση εκτελεί πάντα τις αποφάσεις των μελών του ΕΣΒ.

Παράλληλα, η νέα Διοίκηση ενημέρωσε για την καμπάνια στήριξης τοπικών επιχειρήσεων που ξεκινά άμεσα από τον Σύλλογο, όπως και έρευνα για τρέχοντα ζητήματα που θα δρομολογηθούν στο μέλλον.

Η ενίσχυση του τουρισμού, αλλά και ενέργειες που στοιχειοθετούν κάτι τέτοιο, όπως η εγκατάσταση μηχανημάτων στο κέντρο της αγοράς που θα λειτουργούν ως info kiosks είναι ακόμη μία από τις ενέργειες που θα ενεργοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με την στήριξη του Επιμελητηρίου.

Τέλος, ο ΕΣΒ αναλαμβάνει δράση και σε συνεργασία με όλους τους φορείς θα δρομολογήσει την υλοποίηση εκδηλώσεων ενόψει Χριστουγέννων, ενώ για το θέμα θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες και με το Δήμο Βόλου.

Σημειώνεται τέλος, ότι εκτός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Απόστολο Οντόπουλο, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο αναπλ. Οικονομικός Επόπτης του Συλλόγου κ. Μάξιμος Ζάντζος, ο κ. Κώστας Αβαριτσιώτης, έφορος και η κ. Ελλη Σαμουηλίδη, μέλος.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR