Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας με σημαντική παρουσία στην 82η ΔΕΘ...

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας με σημαντική παρουσία στην 82η ΔΕΘ...

Με σημαντική παρουσία θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάζεται αύριο Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο, θα λάβουν μέρος οκτώ τοπικές επιχειρήσεις, ενώ εξέχουσα θέση στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα έχει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Ο εκθεσιακός χώρος του Επιμελητηρίου είναι συνολικά 75 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτόν θα εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους εννέα επιχειρήσεις από τη Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα οι εξής: ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ "ΘΕΤΙΔΑ"  -  ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΡΙΓΑΝΗ, ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  -  ΕΠΙΣΚΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΤΙΖΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ/ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗΣ, ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ (ΟΡΑΦΦΥΤ) ΙΚΕ  -  ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ, ΓΕΩΡΓΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Kaselaki  -  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ  ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ & ΕΙΔΗ ΔΩΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΠΗΛΟ, VRINO ΕΠΕ -   ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ – ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΔΥΑΣ Α.Ε. -   ΓΛΥΚΑ-ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ-ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΑΡΩΜ.ΦΥΤΑ-ΒΟΤΑΝΑ-ΠΑΣΤΕΛΙ-ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -   ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ "Η ΔΗΜΗΤΡΑ"  -  ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΟ.

Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο  Β’ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Χαλύφας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Ζαχείλας και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Βούκουτος.

Η συνεισφορά της ΔΕΘ-HELEXPO δεν αποτυπώνεται μόνο στις εκθεσιακές επιδόσεις της, αλλά έχει μεγάλη σχέση και με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Το κινεζικό ενδιαφέρον για την 82η ΔΕΘ, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κίνας ως τιμώμενης χώρας, είναι έμπρακτο και θα συνεχίσει να κλιμακώνεται, ώστε να εκφραστεί στην επικείμενη διοργάνωση μέσω της πολυπληθούς κινεζικής, επιχειρηματικής παρουσίας. Η ΔΕΘ-Helexpo συνεχίζει την προετοιμασία της κινεζικής συμμετοχής, διευρύνοντας τις επαφές και τις συνεργασίες της.

Η ελληνική οικονομία κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών έχει μόνιμο συμπαραστάτη και αρωγό τη ΔΕΘ-HELEXPO όχι μόνο στο επίπεδο των εκθέσεων, αλλά και του πλήθους των επενδυτικών και εμπορικών συναλλαγών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο προσκήνιο, στο παρασκήνιο ή στο περιθώριο των εκθεσιακών διοργανώσεων.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει o Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, στις 8 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου θα πραγματοποιήσει και την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR