Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Υποτροφίες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Υποτροφίες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Το  Ι.Ε.Κ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης, υιοθετώντας τις  πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Μαγνησίας   ότι:

α) Στη χώρα μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατεύθυνσης των νέων ανθρώπων στα τεχνικά, τεχνολογικά επαγγέλματα ενώ, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει μία στρατηγική ώστε η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων να κατευθύνονται σε αυτά ενισχύοντας την προοπτική ανάπτυξης των αντίστοιχων κλάδων της οικονομίας.

β) Οι προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την προσδοκώμενη εξέλιξη του επιπέδου μόρφωσής του ανθρώπινου δυναμικού της

αποφάσισε να παρέχει 4 υποτροφίες για δωρεάν σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε υποψήφιους σπουδαστές – παιδιά οικογενειών που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Μαγνησίας, στις ειδικότητες: Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, Αγροτικά, Κομμωτική - Αισθητική, Σχεδιαστής Μόδας, Προσχολική Αγωγή, Προπονητική, Διατροφής & Διαιτολογίας, Security, Θεατρολογία, Μαγειρική τέχνη, Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική και Τουριστικά Επαγγέλματα. 

Η υποστήριξη των υποτροφιών από το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Ξενοδόχων ν. Μαγνησίας, να παρακολουθήσουν οι υπότροφοι τις σπουδές τους στο  Ι.Ε.Κ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» πάρθηκε με δεδομένο ότι ο φορέας, διαθέτει 30 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με άρτιο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και εγγυημένη απορροφητικότητα των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας, αλλά και στην  συμβολή του στον κλάδο του Τουρισμού και της τοπικής οικονομίας, με την δημιουργία της Τουριστικής Ακαδημίας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Βόλο, η οποία βραβεύθηκε στα «Tourism Awards 2017» με το bronze award.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία του/της:

  • Επιμελητήριου Μαγνησίας που βρίσκονται στη διεύθυνση Δημητριάδος 176, υπεύθυνος: Φανούριος Παναγόπουλος, τηλ. 24210 94700 (επιλ. 5).
  • Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που βρίσκονται στη διεύθυνση Γρ. Λαμπράκη & Σέκερη 1, υπεύθυνος: Σίσσυ Τοπάλη, τηλ. 24210 20273.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α.

 


DOWNLOADS:
Αίτηση

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR