Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Επίσκεψη νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Επίσκεψη νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκάρδια συνομιλία είχαν το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Φίλιππος Σαμαλέκος και ο Οικονομικός Επόπτης Νίκος Αγγελέτος, που υποδέχθηκαν στο γραφείο τους το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο Ιωάννη Τόλια και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλειο Μαρκογιαννάκη.

 Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπασδάνης αφού συνεχάρη για την προαγωγή τους δύο ανώτατους αξιωματικούς, δεσμεύτηκε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα είναι αρωγός στα νέα τους καθήκοντα, ενώ τους κάλεσε για την εφαρμογή του Νόμου, όπου χρειάζεται.

Στο επίκεντρο της συζήτησης φυσικά βρέθηκε η οικονομική κρίση που βαθαίνει προκαλώντας αρνητικές επιπτώσεις στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στις επιχειρήσεις.

Γι’ αυτό άλλωστε, επισημάνθηκε ότι κρίνεται αναγκαία η τοποθέτηση συστημάτων παρακολούθησης, αλλά και στην βιομηχανική περιοχή στο «κυνήγι» της εγκληματικότητας, ενέργεια για την οποία δεσμεύτηκε ο κ. Μπασδάνης ότι θα στηρίξει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, σημείωσε σε δηλώσεις του: «Στα πλαίσια της προαγωγής μου και τοποθέτησής μου ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας θεώρησα καλό σήμερα με το νέο αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Μαρκογιαννάκη να επισκεφτούμε κάποιους φορείς και στρατιωτικές αρχές της περιοχής μας. Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας επικαιροποιούμε την υπόσχεσή μας ότι θα συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας.  Ό,τι χρειαστεί θα είμαστε δίπλα σας. Σαν Αστυνομία θα προστατεύουμε και τις επιχειρήσεις και τους πολίτες».

Από την πλευρά του, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Βασίλειος Μαρκογιαννάκης, σημείωσε: «Εδώ στο Επιμελητήριο γνώρισα ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο και θέλουν την πρόοδό του. Σ’ αυτή την πρόοδο θα είμαστε αρωγοί με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία».


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR