Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Η ΕΛΑΣ τίμησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Η ΕΛΑΣ τίμησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την στήριξη του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας παρέλαβε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Βασίλειο Μαρκογιαννάκη.

Σε μία σεμνή τελετή ο κ. Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησε τον κ. Μπασδάνη για την συνδρομή του Επιμελητηρίου σε ό,τι και αν χρειάστηκε κατά καιρούς το Σώμα, τονίζοντας την εξωστρέφεια του θεσμού.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κάνοντας μία ιστορική αναδρομή στην ίδρυση και λειτουργία του κτιρίου που φιλοξενεί τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της τότε δημοτικής αρχής Ν. Ιωνίας επί Παύλου Μαβίδη να αναβαθμίσει την περιοχή.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε  ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα στέκεται πάντα αρωγός στα αιτήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Τέλος, ο Α’ Υποδιευθυντής της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Καραϊσκος δώρισε μία εικόνα του Αγ. Αρτεμίου, προστάτη της ΕΛΑΣ, ως αναμνηστικό δώρο στον Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Αγγελέτο για την προσφορά του στο Σώμα.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR