Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ημερίδα για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

Ημερίδα για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση ημερίδας την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176) στο Βόλο με θέμα παρουσίασης: Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Κύριος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, Δικηγόρος, Αναπληρωματικό Μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων που θα ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, αφορά κάθε πολίτη και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και οργανισμών που επεξεργάζονται προσωπικά στοιχεία και αποτελεί ένα από το πιο επίκαιρα θέματα.

Ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων διευκρινίζει ποια δεδομένα θεωρούνται προσωπικού χαρακτήρα και καθορίζει σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η κατοχή, χρήση, αποθήκευση, διαγραφή, μεταβίβαση εν και γένει επεξεργασία των δεδομένων αυτών.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR