Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Σεμινάριο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Σεμινάριο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

To «Θεσμικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων – Ν. 4412/2016, μετά και τις τελευταίες τροποποιήσεις» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μέλη της Διοίκησης και εργαζομένους, που ασχολούνται με την προετοιμασία, ανάθεση, παρακολούθηση και εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων, Μέλη  της  διοίκησης  των  Δημοτικών  Κοινωφελών  Επιχειρήσεων  και  Δημοτικών Μονομετοχικών Επιχειρήσεων του άρ. 266 του Ν.3463/06, Προϊσταμένους Οικονομικών Υπηρεσιών, Υπαλλήλους    των    Δημοτικών    Κοινωφελών Επιχειρήσεων και Δημοτικών Μονομετοχικών Επιχειρήσεων του άρ. 266 του Ν.3463/06 και συντάκτες διακηρύξεων και συναφών διοικητικών πράξεων

που εκδίδονται κατά την σύναψη των συμβάσεων.

Προσκεκλημένοι εισηγητές είναι ο Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης, Πολιτικός Επιστημών - Διεθνολόγος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης "Κλεισθένης" και ο κ. Αθανάσιος Παζαρλόγλου, Γενικός Γραμματέας Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, Οικονομολόγος.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια να λύσουν τυχόν απορίες που μπορεί να δημιουργηθούν κατά την παρακολούθηση.

Με την ολοκλήρωση παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR