Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρεοπωλών

Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρεοπωλών

 

Τα θέματα της αποχώρησης από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος και της προσφυγής στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα σχετικά με την ιχνηλασιμότητα και την επισήμανση του κρέατος θα συζητηθούν μεταξύ άλλων στο 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρεοπωλών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Θα προηγηθεί συζήτηση για τον οικονομικό απολογισμό έτους 2017, τον προϋπολογισμό έτους 2018, οι τοποθετήσεις συνέδρων για τα προβλήματα του κλάδου, ενώ θα τεθεί προς εξέταση και η πρόταση διαμαρτυρίας από τον Σύνδεσμο Κατ/χων Κρεοπωλών Πειραιά για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίστανται ο κλάδος κατά τις εορταστικές περιόδους.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση της ΠΟΚΚ αναφέρει στο κάλεσμά της για το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρεοπωλών: «Οι προβληματισμοί μας και η αγωνία των συναδέλφων για το αύριο του κλάδου μας, καθώς και οι όποιες παρεμβάσεις από μέρους σας, θα μας βοηθήσουν να χαράξουμε μια πορεία για το καλό του κλάδου μας».

Παρόντες στο συνέδριο δημοσιογράφοι από εξειδικευμένα περιοδικά και sites όπως τα meat place και meat news, ενώ στον 1ο όροφο του Επιμελητηρίου, οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ζυγιστικά μηχανήματα και ταμειακές μηχανές που θα υπάρχουν στον χώρο προς έκθεση από μικρούς χορηγούς του Συνεδρίου.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR