Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δρόμους στήριξης και συνεργασίας με το Επιμελητήριο Μαγνησίας επιδιώκουν να ανοίξουν τα μέλη της Διοίκησης του Συνεταιρισμού «Volos-Taxi» κ.κ. Ευδόκιμος Πασχαλίδης και Αργύρης Μανουσάκης, που το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουνίου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του φορέα κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, αναζητώντας σύμμαχο στον καθημερινό πλέον αγώνα για την επιβίωση του κλάδου τους.

Κύριο θέμα συζήτησης οι τρόποι διαχείρισης της υποδοχής κρουαζιέρας τους θερινούς μήνες, με την ανάλογη προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και η άμεση πρόσβαση στους τουρίστες στον επιβατικό χώρο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπασδάνης, «οι αυτοκινητιστές επειδή οι ίδιοι «κινούν» την αγορά έχουν την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου, που σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της προώθησης μίας άρτιας εικόνας στην κεντρική αγορά.

Η παρουσία τους στο λιμάνι, στην κεντρική αγορά, αλλά και η καλή εικόνα που επιχειρούν να δώσουν ως κλάδος είναι από τους βασικούς στόχους του Συνεταιρισμού, υπογράμμισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Πασχαλίδης.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους και δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα βοηθήσουν την τοπική αγορά.

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR