Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ"

Τη δυνατότητα υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για τη δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου στον Αλμυρό εξέτασαν από κοινού ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού κ. Κω/νος Πανταζώνας και ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αλμυρού μετά από πρόσκληση του κ. Εσερίδη, παρουσία της Διευθύντριας Προγραμματισμού του Δήμου κ. Ιωάννας Χρήστου και του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Σπαθή.

Το πρόγραμμα αφορά τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» και εκφράστηκε η βούληση και των τριών να εργαστούν από κοινού για την όσο το δυνατόν άρτια υποβολή της πρότασης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου».

Η πρόσκληση για την υποβολή των προτάσεων αφορά στην υλοποίηση ενός συνόλου συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής παρέμβασης και θα οργανώσει την οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών. 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR