Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ενημερωτική εκδήλωση για τα Open Mall στον Αλμυρό

Ενημερωτική εκδήλωση για τα Open Mall στον Αλμυρό

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση της πρότασης στα τέλη Οκτωβρίου στο πρόγραμμα Open Mall (ανοικτά Κέντρα Εμπορίου) εισέρχονται οι επαγγελματίες του Αλμυρού. 

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε, ο Δήμος Αλμυρού, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού σχετική ενημερωτική εκδήλωση.

Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκε μεγάλο μέρος των ελεύθερων επαγγελματιών των οποίων τα καταστήματα βρίσκονται στους προτεινόμενους δρόμους του προγράμματος.

Τα στελέχη του μελετητικού γραφείου που έχει αναλάβει το πρόγραμμα, παρουσίασαν και ανέλυσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν προς όλους τους επαγγελματίες οι υπεύθυνες δηλώσεις, που καλούνται να συμπληρώσουν οι εμπλεκόμενοι επαγγελματίες, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την ένταξη του προγράμματος σε αυτό.

Σε τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού κ. Πανταζώνας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συγκέντρωση του θεμιτού αριθμού επιχειρήσεων που χρειάζονται για την ένταξη στο πρόγραμμα, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η ανάπλαση ολόκληρης της πόλης και όχι ενός μέρους της, αλλά και μία ενιαία, καλαίσθητη εικόνα της αγοράς που θα προϊδεάσει τον κάθε καταναλωτή ώστε να τονωθεί η κίνηση στην καρδιά της πόλης.

«Σε κάθε προσπάθεια τόνωσης της αγοράς θα είμαστε παρόντες», δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αποτελέσει βασικό εργαλείο αναστροφής του αρνητικού κλίματος που έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά του Αλμυρού και όχι μόνο.

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR