Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Παρών το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην έκθεση «SIAL PARIS 2018»

Παρών το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην έκθεση «SIAL PARIS 2018»

Μία καθόλα αξιοπρεπής παρουσία εξασφάλισε το Επιμελητήριο Μαγνησίας με τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 20018, στο Παρίσι, που πραγματοποιήθηκε από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018.

Η Διεθνής Έκθεση «SIAL PARIS» φιλοξενείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στο κύρος αυτής, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα special events που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής απήχηση που έχει, καθιστούν τη SIAL PARIS μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες όσον αφορά την προβολή τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην έκθεση ήταν της κας Ευσταθίας Παπαρίζου, χημικά-μικροβιολογικά εργαστήρια, παραγωγή και εμπορία φιστικιού, η κα Αικατερίνη Φώτου, βούτυρα ξηρών καρπών, ο κ. Αλέξανδρος Κατσιαβριάς, αρωματικά φυτά, ο κ. Χριστόδουλος Βηλαράς με αφεψήματα βοτάνων και η εταιρία Γεωργούλα-Αντωνίου με γλυκά του κουταλιού.

                                                                                              

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR