Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη διεθνή έκθεση WTM 2018

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη διεθνή έκθεση WTM 2018

Στην 2η  μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παραβρέθηκε το Επιμελητήριο Μαγνησίας με τη συμμετοχή της κ. Θέκλας Καμμένου, Προέδρου του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Η WTM London, η κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για την ταξιδιωτική βιομηχανία, είναι η τριήμερη έκθεση μεταξύ των επιχειρήσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία και πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου.

Σχεδόν 51.500 ανώτεροι επαγγελματίες της βιομηχανίας ταξιδιών, υπουργοί κυβερνήσεων και διεθνής Τύπος, ξεκινούν την ExCeL – Λονδίνο κάθε Νοέμβριο για να δικτυωθούν, να διαπραγματευτούν και να ανακαλύψουν τις τελευταίες εκτιμήσεις και τάσεις της βιομηχανίας στο WTM London.

Το WTM London είναι το γεγονός όπου η ταξιδιωτική βιομηχανία διεξάγει και ολοκληρώνει τις συμφωνίες της. Η WTM Λονδίνο παράγει περίπου 2,8 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες ταξιδιωτικών συμβολαίων από σχεδόν ένα εκατομμύριο επιχειρηματικές συναντήσεις.

Η Ελλάδα  είχε ενισχυμένη φέτος παρουσία στην World Travel Market με το μεγαλύτερο από ποτέ περίπτερο, όπου φιλοξενούνται 70 συνεκθέτες. Μέσα σε αυτούς ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι Σκιάθου και Βόλου. Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετείχε μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και τον Δήμο Βόλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Καμμένου, «οι συνεργασίες μεταξύ όλων μας για μία στοχευόμενη και αποτελεσματικότερη προβολή της περιοχής μας επιβάλλεται.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την Easy Jet και τον κ. Δημήτριο Σχοινά (Υπεύθυνο ανάπτυξης των Ελληνικών αεροδρόμιων από πλευράς Easy Jet), ώστε να συζητηθεί το μέλλον και ο τρόπος που μπορεί να αναπτυχθεί η παρουσία της Easy Jet στο αεροδρόμιο του Βόλου.

Παράλληλα στα πλαίσια της έκθεσης έγιναν επίσης πολλές συναντήσεις με Tour Operators που πραγματοποιούν προγράμματα, όχι μόνο στο Πήλιο (Ionian Island Holidays, Thomas Cook, Sunvil), αλλά και στις Σποράδες, και συζητήθηκε η πορεία των κρατήσεων, οι προοπτικές για το μέλλον, οι προβληματισμοί, το θέμα του Brexit και πως αυτό θα επηρεάσει τις κρατήσεις».

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR