Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: "Καταστροφική η κυβέρνηση για την οικονομία"

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: "Καταστροφική η κυβέρνηση για την οικονομία"

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Δέρβος, ο οποίος και έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Νίκο Αγγελέτο.

Για μία κυβέρνηση που έχει επιφέρει καίριο πλήγμα στην οικονομία μίλησε ο κ. Δέρβος αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε για την τοπική οικονομία από τον κ. Μπασδάνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δέρβος σημείωσε: «Με την σημερινή μου επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μαγνησίας θέλω να συμβολίσω ότι είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς φορείς του τόπου. Ερχόμενος εδώ, ενημερώθηκα για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Είναι ίσως το κύκνειο άσμα αυτή της κυβέρνησης. Μίας κυβέρνησης, που πέραν της εθνικής ζημιάς έχει δημιουργήσει κι ένα πάρα πολύ άσχημο κλίμα στην οικονομία. Όλοι βιώνουμε την ασφυξία που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην οικονομία μας, οι επιχειρήσεις έχουν πραγματικά στεγνώσει. Δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Πέραν αυτού, εμείς ως νέοι βιώνουμε ένα ακόμη άσχημο φαινόμενο, αυτής τη διαφυγής των νέων στο εξωτερικό. Για να αλλάξει όλο αυτό το κλίμα χρειάζεται μία ισχυρή πολιτική αλλαγή, να αλλάξει το πολιτικό μείγμα, χρειάζεται να υπάρξουν πολύ λιγότεροι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές, έτσι ώστε να δημιουργηθούν πολλές νέες και κανονικές θέσεις εργασίας, με ασφαλιστική κάλυψη για τους εργαζόμενους, να σταματήσει η μαύρη εργασία και όλα τα ελληνόπουλα να παραμείνουν στην χώρα μας για να εργαστούν και να παράξουν.

Είναι θλιβερό γιατί σύμφωνα με μελέτες μέχρι το 2050 το ελληνικό κράτος θα απαριθμεί 8 εκατ. πολίτες. Μέχρι τότε θα έχουμε ένα γερασμένο έθνος. Αυτό θα πρέπει να είναι και το πρώτο μέλημα της επόμενης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, να δημιουργήσει όλες αυτές τις συνθήκες ώστε οι νέοι σιγά σιγά να αρχίσουν να έρχονται πίσω, αλλά και όσοι έχουμε μείνει πίσω και πολεμάμε με αυτή τη νοσηρή κατάσταση που έχει επιφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, να δούμε μία ελπίδα και να ατενίσουμε το μέλλον με καλύτερους όρους».

Τον κ. Δέρβο συνόδευσαν στη συνάντηση ο κ. Χρήστος Χρόνης, πολιτευτής της ΝΔ, η κ. Μαρία Καραγιάννη, μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και αναπληρώτρια υπεύθυνη Γραμματείας Γυναικείων θεμάτων και ισότητας των φύλων της ΟΝΝΕΔ, ο Γραμματέας της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ κ. Αντρέας Καρασαρίνης, ο κ. Κων/νος Τσαγκλιώτης μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και ο κ. Γιώργος Τολιόπουλος, τομεάρχης Οικονομικών και Φορολογικής Πολιτικής ΟΝΝΕΔ Βόλου.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR