Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Αγροτοεπιχειρηματικό τμήμα συστήνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Αγροτοεπιχειρηματικό τμήμα συστήνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Αγροτοεπιχειρηματικό τμήμα συστήνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την καλύτερη προώθηση και στήριξη των επιχειρηματικών συμφερόντων των αγροτών της Μαγνησίας.

Η σύσταση του νέου τμήματος συμπίπτει με την συμπλήρωση 100 ετών λειτουργίας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ενός θεσμού που προασπίζεται τα συμφέροντα του κάθε επαγγελματία.

Μέσα στη δίνη των προβλημάτων, το Επιμελητήριο Μαγνησίας έρχεται να προσδώσει μία δεύτερη ευκαιρία ουσιαστικής παρέμβασης στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Με πρωτοβουλίες και πρωτοποριακές δράσεις, το Επιμελητήριο Μαγνησίας αναδείχθηκε σε αρωγό της τοπικής οικονομίας, στέλνοντας το μήνυμα ότι στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια οικονομικής και επιχειρηματικής ανάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τμήμα μεταποίησης είναι ήδη εγγεγραμμένοι  171 επαγγελματίες του αγροτικού ή κτηνοτροφικού τομέα, που αποτελούν την πρώτη «μαγιά» για τη δημιουργία του αγροτοεπιχειρηματικού τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στον τομέα αυτό μπορούν να εγγραφούν οι επαγγελματίες παραγωγής ελαιολάδου και ελιών, παραγωγής οίνου, αρωματικών φυτών, ανθέων θερμοκηπίου, μελιού, αλλά και όποιο άλλο αντικείμενο που έχει σχέση με τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στα μητρώα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας να απευθυνθούν στον τομέα της μεταποίησης και ανάλογα του ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί σχετική ημερίδα για την πληρέστερη ενημέρωση των επαγγελματιών.

Για το συγκεκριμένο τμήμα έχει δημιουργηθεί ομάδα εργασίας με επικεφαλής το μέλος της Δ.Ε. κ. Βασίλη Καραλή του μεταποιητικού τμήματος και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Τμήματος και στο τηλ. 2421094700(επιλογή1, κα Αννα Μαργιανού).

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR