Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Επιτυχής η πρώτη προβολή της Μαγνησίας στην Αμερική με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στο 2ο GREEK PANORAMA Roadshow

Επιτυχής η πρώτη προβολή της Μαγνησίας στην Αμερική με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στο 2ο GREEK PANORAMA Roadshow

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε με πολλά θετικά μηνύματα από τον αμερικανικό τουριστικό κλάδο. Το 2ο GREEK PANORAMA Roadshow στην Αμερική ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε στρατηγική συνεργασία με την ASTA, και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο επιχειρηματικό Roadshow της Ελλάδας στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. στην Καλιφόρνια στις 28 Φεβρουαρίου 2019. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική επιχειρηματική αποστολή επισκέπτεται την πολιτεία της Καλιφόρνια, με 3 «σταθμούς» στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του νομού, το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Συνολικά υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 συναντήσεις με αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA αποδεικνύοντας το έκδηλο ενδιαφέρον των Αμερικανών για την Ελλάδα.

Η υλοποίηση του προγράμματος ανήκει στην διοργανώτρια εταιρία North Events με στρατηγικούς συνεργάτες την ASTA - American Society of Travel Advisors, και την FedHATTA - Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, ενώ σημαντική υποστήριξη παρείχαν το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στον Άγιο Φραγκίσκο. 

Η Καλιφόρνια, που αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πολιτείες της Αμερικής, ανταποκρίθηκε με έντονο ενδιαφέρον στο κάλεσμα των τουριστικών πρακτόρων της ASTA (Asta Travel Advisors) επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις και μεγάλη ζήτηση πριν την διοργάνωση. Ειδικότερα στο Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και προορισμών με κύριους συμμετέχοντες από ελληνικής πλευράς τους:

AQUA VISTA HOTELS,  EXCITE HOLIDAYS, CELESTYAL CRUISES, CURATED GREECE, ABATON ISLAND RESORT & SPA, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, WAYOUT ADVENTURES, LIVAS TRAVEL, ARGO TRAVEL, RADISSON BLU PARK, MAKEDONIA PALACE, SKY EXPRESS AIRLINES και Δήμο Ρόδου, και Δήμο Ρεθύμνου από πλευράς ελληνικών προορισμών.

Το δεύτερο ελληνικό roadshow τουρισμού στην Καλιφόρνια απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ελληνική παρουσία και ενημέρωση της Αμερικανικής τουριστικής αγοράς.

Στο παραπάνω πλαίσιο η North Events πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα τις επόμενες δράσεις της στην Αμερικανική αγορά για το 2019 -2020.

 

Επικοινωνία:

North Events, Τηλ. επικοινωνίας για την Ελλάδα +30 210 9713281,

+ 30 210 9734859, Email: info@greekpanorama.com, info@north-e.com


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR