Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ 35Η Π.Α.Π.Ε.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ 35Η Π.Α.Π.Ε.

Συγκινητικές στιγμές έζησε ο Βόλος από τις 2 έως τις 5 Μαΐου 2019, όπου φιλοξενήθηκε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση (Π.Α.Π.Ε.). που διοργάνωσε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Πάνω από 1.300 νέοι από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τέσσερις ημέρες δημιουργίας, δίνοντας χρώμα στην τοπική οικονομία και τόνωση στην τοπική οικονομία.

Στην τελετή λήξης της 35ης ΠΑΠΕ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Μάϊου στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων βράβευσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τη διαχρονική στήριξη του θεσμού.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, αφού ευχαρίστησε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στη Μαγνησία για την πρωτοβουλία αυτή, ευχαρίστησε τους χιλιάδες νέους για την παρουσία τους στο Βόλο, καθώς είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά και τα χαρακτηριστικά του τόπου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκλεισε τον χαιρετισμό του με την ευχή πολύ σύντομα να βρεθούν και πάλι την πόλη του Βόλου, επισκεπτόμενοι τόσο τους αρχαιολογικούς χώρους του τόπου, όσο και τα αξιοθέατά του.

Εξάλλου, όπως δηλώνει ο κ. Μπασδάνης η στήριξη του θεματικού τουρισμού αποτελεί προϊόν μακρόχρονης προσπάθειας του Επιμελητηρίου, με κύριο στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι η Π.Α.Π.Ε. είναι η ετήσια, πανελλήνια συνάντηση εφήβων Προσκόπων (Ανιχνευτών) ηλικίας 15-18 ετών, κατά την οποία συγκεντρώνονται τουλάχιστον 1.300 νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων, παρουσιάζουν τις ιδέες, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους γύρω από διάφορα κοινωνικο-πολιτικά θέματα και ανταλλάσσουν απόψεις, δημιουργούν φιλίες και μαθαίνουν στην πράξη τι σημαίνουν οι έννοιες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της «ευγενούς άμιλλας».

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR