Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δόθηκαν έπαινοι σε αριστούχους μαθητές της Στ΄ τάξης Δημοτικού από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου και την εταιρεία «Καραλής»

Δόθηκαν έπαινοι σε αριστούχους μαθητές της Στ΄ τάξης Δημοτικού από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου και την εταιρεία «Καραλής»

Σε μια πανέμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, παππούδες και γιαγιάδες των παιδιών και την οποία υποστήριξε οικονομικά η εταιρεία «Β. Καραλής Γεωργικά Μηχανήματα», που προσέφερε και τα χρηματικά έπαθλα, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, βράβευσε τους μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής, που κατάφεραν και αρίστευσαν με τις επιδόσεις τους στην ΣΤ δημοτικού.                                                                                                                                                                                Πάνω από 280 αριστούχοι μαθητές της Στ΄ τάξης δημοτικών σχολείων βραβεύτηκαν το Σάββατο 22 Ιουνίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Δημητριάδος, που πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαρούμενα πρόσωπα, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ένας πεντανόστιμος μπουφές και δροσερά ροφήματα, περίμεναν μικρούς και μεγάλους.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ηλίας Κουτσερής, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι “με χαρά υποδεχθήκαμε τις δεκάδες απαντήσεις σχολικών μονάδων και γονέων, (σχεδόν διπλάσια σε αριθμό σχολεία σε σχέση με πέρυσι) ώστε να τιμηθούν μαθητές που οι κόποι μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς, τους δικαίωσαν και αρίστευσαν, (έχοντας το απόλυτο 10, όπως ισχύει στις σχολικές βαθμολογίες).

Βέβαια αυτό δε σημαίνει, ότι και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές δεν προσπάθησαν, τουναντίον γιατί είμαστε σίγουροι, ότι όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως, καταφέρνουν και μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, όπως είμαστε σίγουροι, ότι όλα τα υπόλοιπα παιδιά, είχαν ή θα έχουν την ευκαιρία να βραβευθούν, για τις επιδόσεις στη ζωγραφική, τη ρομποτική, τη φυσική, τα μαθηματικά, τη μουσική κ.α.”

Την εκδήλωση, στην οποία παρέστη εκ μέρους της οικογένειας χορηγών ο κ. Δημήτρης Καραλής, παρουσίασαν εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης η Λιάνα Πασχούδη και ο Δημήτρης Παπαντωνίου, ενώ συμμετείχαν ενεργά και στο πλαίσιο των βραβεύσεων, όλα τα υπόλοιπα νυν και πρώην μέλη των Δ.Σ. της Ένωσης.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της νεανικής ορχήστρας και χορωδίας της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του κ. Παύλου Πλάκα και στην οποία συμμετείχαν, οι: Κυριάκος Ευμένιος-Νομικός: αρμόνιο, Νίκος Μπέλλος: κιθάρα και τραγούδι, Κασσιανή Κατσαρού: τραγούδι, Καλλιόπη Ματθαίου: κιθάρα και τραγούδι, Γιάννης Κουτσερής: κιθάρα, Γιάννης Σιτάς: κιθάρα, Κατερίνα Αλαμανιώτη: κιθάρα, Χρήστος Γκαβλιαρούδης :κιθάρα, Δέσποινα Φραγκούλη: κιθάρα .

Τα τρία χρηματικά έπαθλα

Τα τρία παιδιά που κληρώθηκαν μεταξύ των αριστούχων και παρέλαβαν το καθένα από 200 ευρώ είναι : Νικάκη Βασιλική, Μάνος Φώτης και Ιβανούδης Μιχαήλ.

Όπως σημειώθηκε τέλος, η Ένωση, δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη συμμετοχή, όσων μαθητών δεν δηλώθηκαν εγκαίρως ή καθόλου απ΄ τις σχολικές τους μονάδες, ενώ και η όποια βράβευση, δεν αποκλείει την ύπαρξη πολλών ακόμη άριστων μαθητών, στα σχολεία.

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν

Σε κάθε περίπτωση, εάν ακόμη και μετά την τελετή εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, υπάρχουν εκκρεμότητες που μπορεί να τακτοποιηθούν με την απονομή επαίνων σε επιπλέον παιδιά ή υπήρξαν παιδιά που δεν παρέλαβαν τον έπαινο, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και σύλλογοι γονέων  μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR