Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Αριστοτέλης Μπασδάνης: «Ζητούμε την επιτάχυνση των προεκλογικών δεσμεύσεων»

Αριστοτέλης Μπασδάνης: «Ζητούμε την επιτάχυνση των προεκλογικών δεσμεύσεων»

Με 14 συνολικά επιχειρήσεις συμμετέχει και φέτος το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που εγκαινιάζει στις 7 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες και αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία.

Τιμώμενη χώρα για φέτος είναι η Ινδία. Βασικά γνωρίσματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, με την συμμετοχή Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων όπου η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και τεχνογνωσίας τόσο στους τομείς της τεχνολογίας αλλά και των παραδοσιακών τομέων επιχειρηματικότητας, είναι στην ημερήσια ατζέντα.

Στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα εκπροσωπήσει ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Ζαχείλας. 

Αριστοτέλης Μπασδάνης: «Ζητούμε την επιτάχυνση των προεκλογικών δεσμεύσεων»

Με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ και τις εξαγγελίες που αναμένονται από τον πρωθυπουργό, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η αλλαγή διακυβέρνησης της χώρας και οι πρώτες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, άλλαξαν την ψυχολογία της αγοράς και ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα πρώτα δείγματα για στροφή στην εθνική οικονομία. Μέχρι την ανάκαμψη που είναι και το επιθυμητό, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς.

Γι’ αυτό και εμεί οι επαγγελματίες προσδοκούμε να γίνουν άμεσα πράξη οι προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού που θα στηρίξουν τον ελευθεροεπαγγελματία που δίνει καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

Ένα πακέτο μείωσης φορολογίας των επιχειρήσεων, με ταυτόχρονη αύξηση των επενδύσεων θα δώσουν άλλο αέρα στην αγορά που δοκιμάστηκε όσο κανείς άλλος την τελευταία δεκαετία.

Βέβαια, αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την μείωση του συντελεστή φορολογίας για τις επιχειρήσεις από το 28% στο 24% για τα έσοδα του 2019 και από τα 24% στο 20% για τα έσοδα του 2020, όπως έχει ήδη δεσμευθεί ο πρωθυπουργός.

Ανάλογες μειώσεις πρέπει να συντελεστούν και στον χώρο του τουρισμού, αλλά και της εστίασης, ώστε να υπάρξει ένα γενικευμένο μήνυμα «επανεκκίνησης» της οικονομίας.

Εμείς οι επαγγελματίες ζητούμε την επιτάχυνση αυτών των μέτρων, αλλά και άλλων, πρόσθετων, που θα δώσουν κίνητρα  απασχόλησης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ήδη, η έρευνα του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ καταγράφει ιστορικό υψηλό δεκαετίας στις προσδοκίες σχετικά με την πορεία των επιχειρήσεων το επόμενο εξάμηνο.

Επίσης, ως προς τις επενδυτικές προβλέψεις για το επόμενο εξάμηνο η έρευνα καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό πρόθεσης αύξησης των επενδύσεων, καθώς το 15,4% των επιχειρήσεων δηλώνει πως θα πραγματοποιήσει επενδύσεις το επόμενο διάστημα. Ήδη, έγινε ένα καλό ξεκίνημα που ελπίζουμε να συνεχιστεί».

Ο εκθεσιακός χώρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην 84η ΔΕΘ εκτείνεται σε 92 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτόν θα εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους δεκατέσσερις επιχειρήσεις από τη Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα οι εξής:

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ

 

METAMEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΕΙΔΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ "Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

 

ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ

ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

 

ΘΕΟΥ ΖΩΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

 

DOWNVILLAGE ΙΚΕ

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΛΠ

 

ΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ

 

ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ

ΕΛΙΕΣ

 

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ / LALOU.GR

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

 

ΥΙΟΙ ΕΥΣΤ.ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΟΕ

ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 

ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΑΛΙΠΑΣΤΑ, ΚΑΠΝΙΣΤΑ

 

ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ

ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ - ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

HOTEL DES ROSES - PELION NATURAL SOAP

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ

 

ΚΑΡΑΛΗΣ ΝΤΙΖΟΤΕΧΝΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΤΙΖΑΣ

 

LEGENDARY WORLD COMPANY ΜΟΝ.ΙΚΕ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR