Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκοψαν την πίτα τους οι επαγγελματίες της Αγριάς Βόλου

Εκοψαν την πίτα τους οι επαγγελματίες της Αγριάς Βόλου

Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, ανήμερα των Θεοφανίων, έκοψαν χθες Δευτέρα 6 Ιανουαρίου οι επαγγελματίες της Αγριάς, στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος των επαγγελματιών Αγριάς κ. Ξανθή Ματσούκα, αναφέρθηκε τόσο στο ιστορικό του Συλλόγου, όσο και στις προσπάθεια στήριξης των μικρομεσαίων επαγγελματιών της περιοχής.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και στην αδήριτη ανάγκη να στηριχθούν Σύλλογοι και Ενώσεις που πρωταρχικό μέλημα έχουν την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Εξάλλου, όπως σημείωσε, σκοπός του Επιμελητηρίου Μαγνησίας είναι να συνδράμει όποια αξιόλογη πρωτοβουλία Σωματείων που στόχο έχουν την εξωστρέφεια τοπικών παραγωγών και επαγγελματιών σε μία περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για αναστροφή του κλίματος στην εθνική μας οικονομία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο κ. Γιώργος Σπαθής, μέλος ΔΕ Επιμελητήριου, ο κ.  Κώστας Τσουράπας, Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας και Β. Σποράδων, ο κ. Νίκος Σιούρας, μέλος του ΔΣ του ΟΛΒ και ο κ. Ηλίας Ντενέζος Ηλίας, Πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Αγριάς.

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR