Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Παροχή βοήθειας από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Νοσοκομείο Βόλου

Παροχή βοήθειας από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Νοσοκομείο Βόλου

Χείρα βοηθείας τείνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Νοσοκομείο του Βόλου, δηλώνοντας «παρών» για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας αυτές τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα μας.

Με σημερινή του επιστολή του προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννη Ντόκο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης ζητά να ενημερωθεί για τις ανάγκες που έχουν προκύψει στο νοσηλευτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δηλώνοντας έτοιμος να ανταποκριθεί όπου καταστεί ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασδάνης αναφέρει στην επιστολή του: «Ενόψει των δύσκολων και πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η χώρα μας είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συνδράμουμε με κάθε δυνατό μέσο.
Είναι κοινά γνωστό ότι τα νοσοκομεία και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μια τιτάνια μάχη απέναντι στη πανδημία του κορωνοϊού. COVID-19, πολλές φορές χωρίς επαρκή μέσα.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με αίσθημα ευθύνης τόσο προς τους συμπολίτες μας όσο και προς τα μέλη μας, είναι στη διάθεσή σας για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως άμεσα μας ενημερώσετε για τις ανάγκες του νοσοκομείου σας σε ιατρικό υλικό και ιατρικά μέσα αναγκαία για την αντιμετώπιση της πανδημίας».


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR