Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ενημέρωση χορήγησης στοιχείων επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου

Ενημέρωση χορήγησης στοιχείων επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, γνωρίζει στα μέλη του ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), που τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συνεργάζεται με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), αιτήθηκε τη χορήγηση στοιχείων των μελών του Επιμελητηρίου. Το Ε.Ι.Ε.Α.Δ., έχει αναλάβει το έργο «Διάγνωση Αναγκών της Αγοράς Εργασίας» και αναπτύσσει μια συνολική συνεργασία με την Κ.Ε.Ε.Ε. για την πρόσβαση του μηχανογραφικού συστήματος που αναπτύσσει στα στοιχεία του Γ.Ε.ΜΗ., αφενός για την επεξεργασία τους και αφετέρου για τη συσχέτισή τους με τα υπόλοιπα στοιχεία της αγοράς εργασίας που διαχειρίζονται η ΕΡΓΑΝΗ και η ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι η τακτική παρακολούθηση της επιχειρηματικότητας στη χώρα και η έκδοση επίκαιρων εξειδικευμένων εκθέσεων για την επιχειρηματική εξέλιξη και τη διάγνωση των αναγκών για την Αγορά Εργασίας.
Το Ε.Ι.Ε.Α.Δ. έχει δεσμευτεί ότι θα χρησιμοποιήσει τα χορηγούμενα στοιχεία αποκλειστικά για τις ανάγκες του προαναφερόμενου έργου και θα τηρήσει όλους τους κανόνες εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας σχετικά με το χορηγούμενο υλικό.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, θέλοντας να συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου του Ε.Ι.Ε.Α.Δ. πρόκειται να χορηγήσει τα αιτούμενα στοιχεία, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τηρούνται από το Ε.Ι.Ε.Α.Δ. οι προϋποθέσεις επεξεργασίας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR