Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Συμπαραστάτης στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για το πρόβλημα των πρακτικών προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων από τις Τράπεζες, είναι το Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, οι πρακτικές των Τραπεζών κατά τη διαδικασία προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων και ο τρόπος έκφρασής τους που είναι εκβιαστικός, επιθετικός και αθέμιτος, ευτελίζουν την αξία του θεσμού της ασφάλισης και θίγουν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων. Πλήττουν, δε, τους χιλιάδες επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, καθώς ο ανταγωνισμός των Τραπεζών γίνονται με όρους που καταστρατηγούν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, προωθώντας ακόμη και ασφαλιστικά προϊόντα ως εκβιαστικά παρακολουθήματα των τραπεζικών εργασιών τους.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφασή της η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη της χώρας.
Στο Βόλο ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11π.μ, με σημείο συνάντησης τη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Κ. Καρτάλη (έξω από την τράπεζα Πειραιώς), έχοντας την αρωγή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των συλλόγων επαγγελματιών της πόλης.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR