Home Logo

Προγράμματα - Επιδoτήσεις

  • Αρχική
  • Προγράμματα - Επιδoτήσεις

15/9/2017 - Παράταση της Προθεσμίας Υποβολής των απαιτούμενων Δικαιολογητικών Ένταξης στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

  • Sep 15, 2017

Ανακοινώθηκε η Παράταση της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ένταξης του Παραρτήματος XII της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα


Ξεκίνησε 06.09.2017 η 2η περίοδος υποβολών για τη δράση των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β΄Κύκλος του ΕΠΑνΕΚ

  • Sep 06, 2017

Ξεκίνησε σήμερα η 2η περίοδος υποβολών για τη δράση των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β΄Κύκλος του ΕΠΑνΕΚ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 11.10.2017.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr.  Oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ξεκινήσουν, να επεξεργαστούν και να οριστικοποιήσουν νέο επενδυτικό σχέδιο ή να επεξεργαστούν αυτό που είχαν ξεκινήσει και δεν είχαν οριστικοποιήσει στην 1η περίοδο υποβολών.

Περισσότερα


Ξεκίνησαν οι υποβολές της 1ης περιόδου για τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Β' κύκλος»

  • Jul 14, 2017

Ξεκινάει την Τετάρτη 5/7/2017 η 1η περίοδος υποβολών για τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Β' κύκλος» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 9/8/2017.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr/mis/.


Περισσότερα


Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ»

  • Mar 23, 2017

Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων στο νέο πρόγραμμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ». Το πρόγραμμα προωθεί τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του νέου ΕΣΠΑ, προϊόν της στενής συνεργασίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με προϋπολογισμό 280 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα


Σύσταση για την αποφυγή παραπλάνησης των υποψήφιων επενδυτών

  • Feb 14, 2017

Eνημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενεργοποιηθούν μια σειρά δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων είτε ως β' κύκλοι των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς είτε ως νέες δράσεις, για τις οποίες θα προηγηθούν οι σχετικές προδημοσιεύσεις στους δικτυακούς τόπους www.espa.gr και www.antagonistikotita.gr.

Ωστόσο, την τρέχουσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει κάποια ανοικτή δράση του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), για την οποία μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις. Συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους, να αποφεύγουν κάθε επαφή ή συναλλαγή, με επιτήδειους που φέρονται ως εκπρόσωποι συνεργαζόμενων εταιρειών του Υπουργείου και οι οποίοι ζητούν προκαταβολικά, χρηματικά ποσά για υποβολή αιτήσεων σε δράσεις. Επιπροσθέτως, προτείνουμε να καταγγέλλουν τις συγκεκριμένες πιθανές ενέργειες εξαπάτησης στις αρμόδιες αρχές.


Περισσότερα


Άνοιξε ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016

  • Oct 19, 2016

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις προκήρυξης των τεσσάρων καθεστώτων ενισχύσεων («Γενική επιχειρηματικότητα», «Νέες ανεξάρτητες ΜΜΕ», «Ενισχύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού», «Επενδύσεις μείζονος μεγέθους») του αναπτυξιακού Ν. 4399/2016

Περισσότερα


Ανοιχτή πρόσκληση του ΣΕΒΠΕ για υλοποίηση δράσης που αφορά ανέργους

  • Jul 27, 2016

 Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΥΕ/ΕΚΤ) του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχει αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης “Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για 1.000 άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών”.

Περισσότερα


Προκήρυξη προγράμματος: "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα"

  • Feb 16, 2016

Το πρόγραμμα αφορά στην ίδρυση νέων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων από ανέργους και από ασκούντες επαγγελματική δραστηριότητα που δεν έχουν σχέση μισθωτής εργασίας.
Στοχεύει στην  δημιουργία πολύ μικρών και μικρών, βιώσιμων επιχειρήσεων με έμφαση σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια και στην ενίσχυση της απασχόλησης με τη δημιουργία βιώσιμων νέων θέσεων απασχόλησης.

Περισσότερα


Προκήρυξη προγράμματος: «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών»

  • Feb 16, 2016

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων  υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων για τον εκσυγχρονισμό της υποδομήςκαι της λειτουργίας τους, την ποιοτική αναβάθμιση τους και τον εμπλουτισμό, την αναβάθμιση και την πιστοποίηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να βελτιώσουν την θέση τους στηνεσωτερική και διεθνή τουριστική αγορά.

Περισσότερα


Προκήρυξη προγράμματος: "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης"

  • Feb 16, 2016

Το πρόγραμμα στοχεύει την υποστήριξη πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέργων και αυτοαπασχολούμενων για την έναρξη/υποστήριξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους και την οργάνωση αυτοτελούς επαγγελματικού χώρου.

Επιδίωξη του προγράμματος είναι η μείωση της ανεργίας των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω της αυτοπασχόλησης, με την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητα τους και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR