Ζήτηση Σχέσεων - Συνεργασιών

 • Αρχική
 • Ζήτηση Σχέσεων - Συνεργασιών

Μηνιαίο δελτίο ζητήσεων προϊόντων & επιχειρηματικών συνεργασιών από το ΕΒΕΑ

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ανακοινώνει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αναφερόμενες στο μηνιαίο δελτίο Απριλίου-Μαΐου 2021 ελληνικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις του εξωτερικού, επιθυμούν να επικοινωνήσουν με ελληνικές, προκειμένου να συνεργαστούν στους τομείς που αναφέρονται στην κάθε ζήτηση.

Σημειώνεται ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών δημοσιεύει τα στοιχεία ζητήσεων προϊόντων και επιχειρηματικών συνεργασιών, όπως αποστέλλονται από τις κατ’ ιδίαν ελληνικές επιχειρήσεις, τους οίκους του εξωτερικού και τα κατά τόπους εμπορικά τμήματα των πρεσβειών.

Στο συνημμένο θα βρείτε αναλυτικά το δελτίο.

Περισσότερα


Ζητήσεις-Προσφορές Φεβρουάριος 2021

To ΕΒΕΑ στον τομέα των επιχειρηματικών συνεργασιών, ανέλαβε σημαντική πρωτοβουλία με πρωταρχικό σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκε και για αυτό τον μήνα οι προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή των επαγγελματιών και στόχο την προώθηση επωφελών επιχειρηματικών επαφών και συνεργασιών.

Στο συνημμένο θα βρείτε το μηνιαίο δελτίο.

Περισσότερα


ΕΒΕΑ : Ζητήσεις-Προσφορές Δεκέμβριος 2020

To δελτίο ζητήσεων και προσφορών για τον μήνα Δεκέμβριο ανακοίνωσε το ΕΒΕΑ στο πλαίσιο πρωτοβουλίας επιχειρηματικών συνεργασιών που στόχο έχουν την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο συνημμένο που ακολουθεί θα βρείτε αναλυτικά το κείμενο του δελτίου.

Περισσότερα


Ζητήσεις-προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών-Οκτώβριος 2020

To ΕΒΕΑ στον τομέα των επιχειρηματικών συνεργασιών, ανέλαβε σημαντική πρωτοβουλία με πρωταρχικό σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό εκδίδονται σε μηνιαία βάση οι προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, ώστε να  προωθηθούν με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες.

Περισσότερα


Mηνιαίο δελτίο ζητήσεων προϊόντων και επιχειρηματικών συνεργασιών

To ΕΒΕΑ στον τομέα των επιχειρηματικών συνεργασιών, ανέλαβε πρωτοβουλία με πρωταρχικό σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό εκδίδονται σε μηνιαία βάση οι προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των μελών των Επιμελητηρίων και την προώθηση επωφελών επιχειρηματικών επαφών και συνεργασιών.

Ακολουθεί στο συνημμένο κείμενο το μηνιαίο δελτίο ζητήσεων προϊόντων και επιχειρηματικών συνεργασιών.

Περισσότερα


Ζητήσεις Προσφορές - Ιανουάριος - Ιούνιος 2020

To ΕΒΕΑ στον τομέα των επιχειρηματικών συνεργασιών, ανέλαβε σημαντική πρωτοβουλία με πρωταρχικό σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Στο πλαίσιο αυτό έχει καθιερωθεί μια νέα υπηρεσία με ενημέρωση για τις προσφορές καιζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών και στόχο επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες.

Το δελτίο που ακολουθεί υπάρχει η συγκεκριμένη ενημέρωση.

Περισσότερα


Ζήτηση ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων/α΄ υλών από ιορδανική επιχείρηση

Στο συννημμένο έγγραφο ακολουθεί ενημέρωση από την Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά στην ζήτηση ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων/α' υλών από ιορδανική επιχείρηση.

 

 

Περισσότερα


Ζήτηση Έλληνα εξαγωγέα αποξηραμένων φύλλων ελιάς για ιχθυοτροφές

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν το προϊόν «αποξηραμένα φύλλ ελιάς» ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Andes Trading (www.andes-trading.co.jp/). Η εταιρία ιδρύθηκε το 1955, και ενδιαφέρεται να εισάγει αποξηραμένα φύλλα ελιάς τα οποία προορίζονται για ιχθυοτροφές σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: πάνω από 7% ελευρωπαΐνη, κατά προτίμηση πράσινου χρώματος, χωρίς ή με ελάχιστα υπολείμματα ζημιογόνων ουσιών από φυτοφάρμακα, σε συσκευασίες 1MT (περιγράφεται στον ιστότοπο: https://www.alibaba.com/product-detail/100-virgin-pp-1mt-2-ton_50045483990.html?spm=a2700.7724857. normalList.17.e882796exncBiH&s=p).        

           Ο κωδικός εναρμονισμένης ονοματολογίας του προϊόντος θα είναι υποκατηγορία της εξαψήφιας δασμολογική κλάσης: 23.06.90, του εναρμονισμένου συστήματος.

           Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στον ενδιαφερόμενο Ιάπωνα εισαγωγέα στην διεύθυνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου: watanabe@andes-trading.co.jp ή με το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο, στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: ecocom-tokyo@mfa.gr

Περισσότερα


Μηνιαίο Δελτίο Ζητήσεων προϊόντων και επιχειρηματικών συνεργασιών

Για την καλύτερη ενημέρωση των μελών των Επιμελητηρίων και την προώθηση επωφελών επιχειρηματικών επαφών και συνεργασιών το ΕΒΕΑ αποστέλλει σε μηνιαία βάση τις προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο συνημμένο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε το δελτίο ζητήσεων και προσφορών που αφορά το μήνα Σεπτέμβριο.

Περισσότερα


Μηνιαίο Δελτίο Ζητήσεων προϊόντων και επιχειρηματικών συνεργασιών

Εκδόθηκε από το τμήμα βιομηχανίας της Δ/νσης Εμπορίου και Βιομηχανίας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών το μηνιαίο δελτίο ζητήσεων πρϊόντων και επιχειρηματικών συνεργασιών (Ιουλίου-Αυγούστου 2018).

Στο συννημμένο κείμενο θα βρείτε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις.

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR