Home Logo

dTour

Διακρατική συνάντηση του έργου dTour στο Λονδίνο

Πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου η διακρατική συνάντηση του έργου dTour στο Λονδίνο του Η.Β που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με συντονιστή τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ και εταίρους από την Σουηδία, Η.Β. την Ελλάδα και Κύπρο . Στην συνάντηση όπου συμμετείχαν όλοι οι εταίροι από τις διάφορες χώρες, παρουσιάστηκε η εξέλιξη του έργου, η υλοποίηση πολλαπλασιαστικών εκδηλώσεων του έργου, η πορεία πιστοποίησης του Ψηφιακού Συμβούλου κατά– ISO 17024 και τα επόμενα βήματα και παραδοτέα για την ολοκλήρωση του έργου. Επίσης, έγινε αναφορά στην ανάγκη καθορισμού της ημερομηνίας για την διοργάνωση του τελικού συνεδρίου του έργου που θα φιλοξενηθεί από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην πόλη μας και θα διεξαχθεί είτε στο τέλος Μάρτιου είτε στις αρχές Απριλίου του 2023.

Περισσότερα


4ο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος 2021

4ο Ενημερωτικό Δελτίο Έργου dTour (Νοέμβριος 2021)

Περισσότερα


3ο Ενημερωτικό Δελτίο (Ιούνιος 2021)

3ο Ενημερωτικό Δελτίο Έργου (Ιούνιος 2021)

Περισσότερα


Συνοπτική Περιγραφή Έργου dTour

 

Συνοπτική Περιγραφή του Έργου dTour

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετέχει από τις αρχές του 2021 στο έργο με διακριτικό τίτλο dTour και πλήρη τίτλο «Introducing digitalisation for boosting SMEs in Tourism and Hospitality» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της Δράσης «Στρατηγικές Συμμαχίες για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση» του Προγράμματος Erasmus+.

Το έργο στοχεύει στην εκπαίδευση και την πιστοποίηση ατόμων που εργάζονται στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας σε καινοτόμες ψηφιακές δεξιότητες, προκειμένου να παρέχουν υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με έμφαση στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα.

Το έργο φιλοδοξεί να αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαζί με ένα σύστημα πιστοποίησης που θα συμβάλει στην πιστοποίηση των δεξιοτήτων, των γνώσεων και της συμπεριφοράς των συμβούλων στην Τουριστική Ψηφιοποίηση (σύμβουλοι dTour) που θα αποκτήσουν τα προσόντα για να υποστηρίξουν τις ΜΜΕ.

 

Περισσότερα


dTour_Newsletter_#01

To πρώτο ενημερωτικό Newsletter του έργου.

Περισσότερα


dTour Newsletter #02

To δεύτερο ενημερωτικό Newsletter του έργου

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR