Home Logo

Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές

ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

  • Αρχική
  • Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές
  • ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Από 21 έως 25 Φεβρουαρίου  2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση « SCHOOL, STATIONΕRY, PAPER, OFFICE SUPPLIES  AND TOY FAIR » από την εταιρία  SINE Fuarcilik A.S.  και στην Τουρκία- ΙSTANBUL – στο Tüyap Fair Convention and Congress Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  ΣΧΟΛΙΚΩΝ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, ΧΑΡΤΙΚΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 20-23 Φεβρουαρίου  2018 ) το Υπουργείο,  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (20-23 Φεβρουαρίου  2018  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://kirtasiyeofisfuari.com/en/

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR