Home Logo

Προγράμματα - Επιδoτήσεις

Προγράμματα μικροχρηματοδοτήσεων από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

  • Αρχική
  • Προγράμματα - Επιδoτήσεις
  • Προγράμματα μικροχρηματοδοτήσεων από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Προγράμματα μικροχρηματοδοτήσεων από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Προγράμματα μικροχρηματοδοτήσεων από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ), προσφέρει προγράμματα μικροχρηματοδοτήσεων σε πολύ μικρές επιχειρήσεις [πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία («EaSI» Employment and social innovation)].

Στόχος είναι η αύξηση της πρόσβασης για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις στις μικροχρηματοδοτήσεις/μικροπιστώσεις, με μειωμένο επιτόκιο και περιορισμένες εξασφαλίσεις, τα οποία και προσφέρονται λόγω των παρεχόμενων εγγυήσεων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων. Επιλέξιμες είναι οι πολύ μικρές επιχειρήσεις (έως και 9 εργαζόμενους με Κύκλο Εργασιών/Ενεργητικό έως € 2 εκατ.) και νεοφυείς επιχειρήσεις που βρίσκονται σε φάση εκκίνησης – ανάπτυξης. Καλύπτονται δαπάνες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων [όπως ανάγκες κεφαλαίου κίνησης και επενδύσεων πάγιου εξοπλισμού] καθώς και δαπάνες που γίνονται στα πλαίσια ίδρυσης - σύστασης επιχειρήσεων. Παρέχονται μακροπρόθεσμα δάνεια έως € 25.000 ανά δικαιούχο (υπό προϋποθέσεις και έως € 50.000), μέγιστης διάρκειας έως 6 έτη, με την αποπληρωμή να μπορεί να πραγματοποιείται σε μηνιαίες ή τριμηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις (υπό προϋποθέσεις παρέχεται και περίοδο χάριτος κεφαλαίου διάρκειας 6 μηνών).

Για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας, τα οφέλη για τους υποψήφιους πιστούχους αφορούν σε:

-μειωμένο επιτόκιο χορήγησης σε σχέση με το τρέχον επιτόκιο της Τράπεζας για τη συγκεκριμένη κατηγορία δανείων με ανώτατο όριο το 8% (πλέον της νόμιμης εισφοράς)

-μειωμένο ποσό καλυμμάτων

-εκπτώσεις στις προμήθειες επί του Τιμολογίου της Τράπεζας

-στους δικαιούχους του προγράμματος θα παρέχονται -αν το επιθυμούν- δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιχειρηματική τους δράση από εξειδικευμένους συμβούλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού προϊόντος  

- αλλά και για το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει η Τράπεζά μας (Εταιρικούς Λογ/μούς Όψεως, τερματικά POS, Μισθοδοσία Υπαλλήλων, Πληρωμές Δημοσίου και Εξοφλήσεις Λογαριασμών χωρίς έξοδα με e – banking, Χρηματοδότηση Επενδυτικών Προγραμμάτων, Ταμιευτήρια, Προθεσμιακές Καταθέσεις με υψηλά επιτόκια κ.α.)

- οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κατάστημα της Τράπεζας Ιωλκού 2 με Αργοναυτών και στα τηλέφωνα 2421076801 (κος Νικολέρης), 2421076805 (κα Ραπτοδήμου) και 2421076808 (κος Θεοδώρου).

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR