Home Logo

Εκδηλώσεις - Ημερίδες

1ο Συνέδριο “Athens for Industry 4.0, Summit 2021”: «Οι δρόμοι της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι πλέον ψηφιακοί»

  • Αρχική
  • Εκδηλώσεις - Ημερίδες
  • 1ο Συνέδριο “Athens for Industry 4.0, Summit 2021”: «Οι δρόμοι της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι πλέον ψηφιακοί»

1ο Συνέδριο “Athens for Industry 4.0, Summit 2021”: «Οι δρόμοι της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι πλέον ψηφιακοί»

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 1ο Συνέδριο “Athens for Industry 4.0, Summit 2021”: «Οι δρόμοι της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι πλέον ψηφιακοί».

Το Συνέδριο που ξεκίνησε χθες Τετάρτη 17 και ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και με την υποστήριξη θεσμικών και επαγγελματικών Φορέων όπως του συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών-ΕΕΛΛΑΚ.

Η κύρια θεματολογία του 1ου Ψηφιακού Συνεδρίου “Athens for Industry 4.0, Summit 2021” αφορά:

  • Τις κύριες διαδικασίες και τεχνολογίες που υποστηρίζουν την ταχεία προσαρμογή των ελληνικών βιομηχανιών στον ψηφιακό μετασχηματισμό.
  • Τα θέματα που αξιολογούνται ως «σημαντικά» στην πορεία προς τις αρχές του Industry0: Ψηφιοποίηση και Βελτιστοποίηση Διαδικασιών, Υποδομές και Βιομηχανικές υπηρεσίες μέσω 5G, Τεχνολογίες Smart Manufacturing, Βελτιστοποίηση Ενεργειακής Αξιοποίησης, Διαδικασίες Βιομηχανικών Μονάδων Παραγωγής, Συστήματα ERP και CRM σε βιομηχανικά περιβάλλοντα, Business Intelligence (BI) και έξυπνη διαχείριση δεδομένων, Τεχνητή Νοημοσύνη και Big Data Analytics,Βιομηχανικά Δίκτυα & Προηγμένες Τεχνολογίες Αυτοματισμών, Έλεγχος Παραγωγής/ Advanced Process Control.
  • Λύσεις που μειώνουν τις παραγωγικές δαπάνες, αλλά και τους χρόνους παράδοσης και δημιουργούν προσωποποιημένα προϊόντα και μοντέλα παραγωγής με διαδικασίες που είναι «λιτές» παραγωγικά και ολιστικά φιλικές προς το περιβάλλον.

Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι δωρεάν, χωρίς την καταβολή συμμετοχής. Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο site www.athens4industry.gr . Στοιχεία επικοινωνίας: 2104225585, 2104225520, info@teamworks.gr.

Στις Συμμετέχουσες και Συμμετέχοντες θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης για κάθε μέρα ξεχωριστά και εφόσον έχουν παρακολουθήσει το 80% του Συνεδρίου της κάθε ημέρας.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR