Home Logo

Open Mall

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού

  • Αρχική
  • Open Mall
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού

«Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αλμυρού»

Συνοπτικά στοιχεία του Έργου

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ

Επιμελητήριο Μαγνησίας

ΑΡΙΘΜΟΣ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1945/23-05-2023

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

«Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αλμυρού»

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των έντεκα χιλιάδων και εκατόν εξήντα ευρώ (€11.160,00) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ €9.000,00 και ΦΠΑ € 2.160,00)

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Επιμελητήριο Μαγνησίας, Δημητριάδος 176, 38221, Βόλος, Ελλάδα

ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών (Σύμβαση Μίσθωσης Έργου -ΣΜΕ) 6μηνης διάρκειας)

ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ

Ο χρόνος υλοποίησης του Έργου ορίζεται σύμφωνα με την ειδικότητα αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Έως και την 08/06/2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 π.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ

http://www.cci-magnesia.gr/

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ/ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Επιμελητήριο Μαγνησίας, Δημητριάδος 176, (1oς Όροφος), 38221, Βόλος, Ελλάδα

 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας και ο Δήμος Αλμυρού υλοποιούν από κοινού της πρότασης με τίτλο: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αλμυρού» με κύριο δικαιούχο τον Δήμο Αλμυρού και συν-δικαιούχο το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Ο συνολικός εγκεκριμένος προϋπολογισμός ανέρχεται σε €1.654.334,00 εξ των οποίων €1.486.334,00 κατανέμονται ως χρηματοδότηση στο Δήμο Αλμυρού και €168.000,00 ως χρηματοδότηση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Η υλοποίηση της πράξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας πραγματοποιείται κατόπιν της υπ. Αριθ. 01/24-02-2021 απόφασης του ΔΣ.

Tο έργο στοχεύει στην επέκταση του υφιστάμενου «πράσινου δικτύου» και στη δημιουργία ενός ενιαίου σύγχρονου εμπορικού κέντρου, μέσω της αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, της ανάδειξης της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής του Αλμυρού, της πλατφόρμας ενίσχυσης τοπικής επιχειρηματικότητας, της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών έξυπνης πόλης και έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας, καθώς και των ενεργειών προβολής και προώθησης του Εμπορικού κέντρου.
Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλμυρού θα προάγει τον Δήμο σε εμπορικό πρότυπο της ευρύτερης περιοχής αναβαθμίζοντας την αισθητική και τη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό brand name, αναδεικνύοντας τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και τονώνοντας την οικονομική δραστηριότητα της πόλης

 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ και ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ -ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ-ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Κ1.1 Σύντομη Περιγραφή Αντικειμένου

Οι δύο (2) συνεργάτες θα ενταχθούν στην ομάδα του έργου που υλοποιεί την πράξη «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αλμυρού» και θα συνεπικουρεί στην παρακολούθηση και υλοποίηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των υποέργων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα προβεί στην σύναψη δύο διακριτών συμβάσεων έργου για τις διαφορετικές ειδικότητες προσωπικού που αναζητά σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Κ1.5: δύο συμβάσεις μίσθωσης έργου, μία με ΠΕ Οικονομολόγο και μια σύμβαση μίσθωσης έργου με ΠΕ Αρχιτέκτονα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος. Όλα τα άτομα θα ασχοληθούν με την διαχείριση και την διοίκηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των Υποέργων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

 

Ειδικότερα οι χρηματοδοτούμενες δράσεις του Επιμελητήριου αυτές αφορούν την ανάδειξη της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής μέσω της εγκατάστασης ομοιόμορφων εξωτερικών στοιχείων (π.χ. τοποθέτηση πινακίδων και στοιχείων σήμανσης, προμήθεια νέων τεντών και προσαρμογή υφισταμένων  κλπ.) καθώς και δράσεις προβολής και προώθησης της εμπορικής περιοχής (δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενίσχυσης τοπικής επιχειρηματικότητας).

Το έκτακτο προσωπικό που θα προσληφθεί στα πλαίσια της παρούσας πρόσκλησης, θα συμμετέχει στην υποστήριξη των υποέργων 4, 5 & 6 της πράξης που υλοποιούνται από τον συνδικαιούχο  τα οποία περιλαμβάνουν:

 Υποέργο 4 : Η ανάδειξη της ταυτότητας του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Αλμυρού με την αναβάθμιση των όψεων των επιχειρήσεων.

Υποέργο 5: Η πλατφόρμα ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των πολιτών, παρέχοντας υπηρεσίες Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου και υπηρεσίες ενημέρωσης πολιτών μέσα από μια κοινή smart εφαρμογή, λειτουργώντας ως ένα οικοσύστημα αλληλεπίδρασης και συνέργειας όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Υποέργο 6: Προβολή και προώθηση της περιοχής και περιλαμβάνει: α) Το branding, β) Τη διοργάνωση εκδηλώσεων και γ) το ραδιοφωνικό spot.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR