Home Logo

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

Ξεκίνησε η λειτουργία του in2life club

  • Αρχική
  • Επιχειρηματική Πληροφόρηση
  • Ξεκίνησε η λειτουργία του in2life club

Ξεκίνησε η λειτουργία του in2life club

Το In2life.gr, το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό ελληνικό Μέσο για τα ταξίδια, την αναψυχή και τον τουρισμό ξεκίνησε ήδη μέσα στο μήνα τη λειτουργία του In2life Club.

Πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία μέσω της οποίας επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν εκπτώσεις στους αναγνώστες του In2life και να κερδίζουν σε αντάλλαγμα προβολή και αύξηση των πωλήσεών τους. 

Ο ιστότοπος In2life.gr, αποτελεί έναν από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης πανελλαδικά για θέματα τουρισμού, αναψυχής και προτάσεων ελεύθερου χρόνου και μέλος του ομίλου Media2day Publishing στον οποίο περιλαμβάνονται ακόμη οι ιστότοποι Euro2day, Iatronet και Mama365.

 

 Σκοπός του In2life Club είναι να δημιουργήσει μια κοινότητα χρηστών-καταναλωτών οι οποίοι θα απολαμβάνουν εκπτώσεις της τάξης του 10-20% σε παρεχόμενες από συνεργαζόμενες με το In2life επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού και θεαμάτων. Για τους σκοπούς αυτούς έχει δημιουργηθεί ένα mini site που θα λειτουργήσει με όρους membership για συνδρομητές και επιχειρήσεις. Κανένα από τα δύο μέρη -επιχειρήσεις και καταναλωτές- δεν θα επιβαρύνεται με οποιαδήποτε συνδρομή και η συμμετοχή δεν θα έχει οποιαδήποτε χρέωση.

Τα οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις θα προκύψουν από την αύξηση της κατανάλωσης των υπηρεσιών ή/και των προϊόντων τους, αλλά και, κυρίως, από την προβολή που θα έχουν μέσω των σελίδων του mini site In2life Club και της συμμετοχής σε αφιερώματα παρουσίασης του τόπου σας που θα δημοσιεύσει το In2life.gr. Τα άρθρα αυτά θα αναρτηθούν στα social media του In2life (η σελίδα μας στο Facebook αριθμεί 450.000 followers, ενώ στο  Instagram 1.500 και έχει μόλις ξεκινήσει η παρουσία μας στο TikTok), αλλά και στην πρώτη σελίδα της ενότητας των Καταλυμάτων του in2life.gr.

   Σημειώνεται ότι κάθε επιχείρηση θα διαθέτει την δική της mini page στο In2life Club όπου θα αναρτάται μια σύντομη περιγραφή της συνοδευόμενη από μεγάλη φωτογραφία και από μια περιγραφή της προσφοράς τους. Ο τύπος και η διάρκεια της προσφοράς θα καθορίζεται ελεύθερα από τις επιχειρήσεις, ανάλογα με το πότε επιθυμούν να τονώσουν τις πωλήσεις τους. Ενώ θα πρέπει να αναγράφεται το ποσοστό της έκπτωσης, δεν ισχύει το ίδιο με την απόλυτη τιμή του προσφερόμενου, η αναγραφή της οποίας θα είναι προαιρετική.

Αναλυτική περιγραφή του In2life καθώς και στοιχεία για την επισκεψιμότητα και την επιδραστικότητά του θα βρείτε στο σχετικό συνημμένο αρχείο.

 

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR