Ιστοσελίδες Μελών

@lex tech - ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤHΡΙΞΗ Η/Υ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΚΤΥΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΗΛ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Περισσότερα


ALSITEK - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ

Η εταιρία Alsitek ιδρύθηκε το 1990 απο τον Απόστολο Πούλιο με έδρα το Δίμηνι Μαγνησίας Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 2000 m2 με στεγασμένο χώρο 300 m2 Mε το έμπειρο προσωπικό και το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό , η εταιρία Alsitek ξεχωρίζει. Παρουσιάζει πρωτότυπα, μοντέρνα και αξιόπιστα προϊόντα κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο χώρο των κουφωμάτων.

Περισσότερα


Demo Internet Services (SGA Testing)

Κατασκευή ιστοσελίδων με άψογο γραφιστικό σχεδιασμό που φέρνει αποτελέσματα και πάντοτε σύμφωνα με τους στόχους της ολοκληρωθεί επιχείρησής σας.

Περισσότερα


DREAM SOAP

Υλικά σαπωνοποιίας / Πρώτες ύλες καλλυντικών / Συσκευασίες / Φυτικά έλαια βούτυρα / Αιθέρια έλαια / Παραγωγή σαπουνιού / Καλλυντικά / Αρώματα .

Υλικά και πρώτες ύλες για παρασκευή: σαπουνιού ελαιολάδου / γλυκερίνης, καλλυντικών.

Περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Επιχειρώντας μία ιστορική αναδρομή στις επιχειρήσεις της Μαγνησίας, ανάμεσα σε αυτές που το όνομά τους έγινε συνώνυμο με τον τόπο μας, σίγουρα θα ξεχωρίσει κάποιος τη Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ που με τα προϊόντα της μεγάλωσαν τέσσερις γενιές και έγιναν ένα με το καταναλωτικό κοινό. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου ιδρύθηκε το 1926 και είναι το δευτεροβάθμιο συνεταιριστικό όργανο των Συνεταιρισμών των χωριών γύρω από τον Βόλου, καθώς και των χωριών του Δυτικού Πηλίου και της περιοχής του Βελεστίνου.

Περισσότερα


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ

Η ιστορία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου έχει βαθιές ρίζες και ξεκινάει από τον προηγούμενο αιώνα. Ιδρύθηκε το 1916 και είναι ένας από τους πρώτους συνεταιρισμούς της χώρας.

Περισσότερα


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου & Βορείων Σποράδων ιδρύθηκε το 1952 και αποτελεί τη συνέχεια της Ε.Α.

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR