Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Χορηγία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση του Covid-19

Χορηγία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση του Covid-19

Σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις 13 Απριλίου για χορηγία στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας για την προμήθεια ιατρικού υλικού και ιατρικών μέσων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, μέλη της, μαζί με τον Πρόεδρο Αριστοτέλη Μπασδάνη, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου τον χώρο του ΕΚΑΒ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και είχαν μία συζήτηση με την Διοίκηση του Σωματείου αναφορικά στην διαχείριση της δύσκολης κατάστασης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Ζαχείλα, τον Οικονομικό Επόπτη Νίκο Αγγελέτο και την υπεύθυνη ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Θέκλα Καμμένου συνομίλησαν με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παναγιώτη Δαριώτη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ειδικότερα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας διέθεσε το ποσό των 4.700 ευρώ για την προμήθεια 45 θερμικών θερμομέτρων, 45 παλμικών οξύμετρων και 130 ποδιών προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης τόνισε ότι εφεξής δίνεται η δυνατότητα στα Επιμελητήρια να μπορούν να επιχορηγούν δομές του Δημοσίου, με ποσοστό 2,5% του προϋπολογισμού τους και διαβεβαίωσε ότι και μελλοντικά, όταν θα προκύπτουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, θα είναι σε θέση να στηρίζει αυτές τις δομές.

Παράλληλα, ο κ. Μπασδάνης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, καθώς όπως τόνισε είναι οι πρώτοι που έρχονται σε επαφή με συμπολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και κάλεσε όλους να στηρίξουν τη συγκεκριμένη υγειονομική δομή.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπενθύμισε τη δωρεά που έκανε πρόσφατα το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο του Βόλου, υπογραμμίζοντας ότι προέχει η υγεία των πολιτών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παναγιώτη Δαρειώτη, είναι η πρώτη φορά που θεσμικός φορέας, όπως το Επιμελητήριο, ανταποκρίθηκε στο αίτημα, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο του ΕΚΑΒ, ενώ ο ίδιος ευελπιστεί στην ευαισθητοποίηση και άλλων φορέων, καθώς οι ανάγκες είναι καθημερινές. Ο Παν. Δαρειώτης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, ευχαρίστησαν τον κ. Μπασδάνη για τη σημαντική προσφορά στο έργο τους.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR