Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μεγάλη καμπάνια στήριξης της αγοράς σε συνεργασία Επιμελητηρίου-ΟΕΒΕΜ

Μεγάλη καμπάνια στήριξης της αγοράς σε συνεργασία Επιμελητηρίου-ΟΕΒΕΜ

 

Μεγάλη καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς με προωθητικές ενέργειες στον τοπικό Τύπο και τα social media προετοιμάζουν από κοινού το Επιμελητήριο Μαγνησίας και οι δύο Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και  Εμπόρων του Νομού.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Μαΐου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όπου έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των τριών πλευρών για την καλύτερη προώθηση της τοπικής αγοράς που μόλις τώρα λαμβάνει ξανά ζωή, μετά από δύο μήνες lockdown.

Η στήριξη της τοπικής αγοράς άλλωστε στην παρούσα φάση είναι η μόνη βασική προτεραιότητα των επαγγελματικών φορέων, καθώς η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας θα επέλθει μόνο με την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την στήριξη μόνο τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

«Η ενότητα, σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία, είναι το ζητούμενο και αυτό γίνεται πράξη με την σημερινή συνάντησή μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης. Η δεκαετία των μνημονίων αποτέλεσε βασικό σχολείο για όλους τους επαγγελματίες που με υπευθυνότητα πρέπει να σταθούν και πάλι στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Σε όλο αυτό φυσικά δεν είναι μόνοι. Αρωγός όπως πάντα το Επιμελητήριο Μαγνησίας και οι δύο ΟΕΒΕΜ της περιοχής μας που από κοινού, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε όλες αυτές τις προωθητικές ενέργειες για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Μόνο με ενότητα και αλληλεγγύη άλλωστε επιτυγχάνεται η επιτυχία στα δύσκολα. Ο επαγγελματικός κόσμος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό μαζί προχωρούμε, ζητώντας την στήριξη όλων των καταναλωτών της Μαγνησίας και όχι μόνο».

Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση το παρών έδωσαν από την πλευρά του Επιμελητηρίου ο Β' Αντιπρόεδρος Αριστείδης Σαββάκης, ο Γεν. Γραμματέας Βασίλης Ζαχείλας και ο Οικονομικός Επόπτης Νίκος Αγγελέτος, από την πλευρά της μίας ΟΕΒΕΜ ο αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Λαλίτσας, η Γενική Γραμματέας Δώρα Καναβιτσά, τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Φόβος και Νίκος Πλουμιστός, ο Πρόεδρος της δεύτερης ΟΕΒΕΜ κ. Κώστας Τσουράπας και τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Θεοχάρης και Βάσω Κοντοχρήστου.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR