Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συμπληρώνει 85 χρόνια λειτουργίας, θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, προσαρμοσμένη φέτος στις ανάγκες και τους κανόνες που θα διασφαλίσουν την υγεία των επισκεπτών και των εκθετών.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει, εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα δήλωσης συμμετοχής στην Έκθεση, που θα βρουν στο portal του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (http://www.cci-magnesia.gr) ή να εκδηλώσουν τηλεφωνικά το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 2421094700, επιλογή 5 κα Ελένη Πασχάλη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020.

Τιμώμενη χώρα η Γερμανία

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η 85η ΔΕΘ θα τιμήσει την χώρα της Γερμανίας ενώ οι μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι νέες τεχνολογίες, οι καινοτόμες ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά εγχειρήματα.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό μία ευρωπαϊκή χώρα, η Γερμανία, θα έχει την τιμή να παρουσιάσει ολοκληρωμένα τη δυναμική της οικονομίας της, τα επιτεύγματά της στις επιστήμες και στην καινοτομία, την ικανότητά της για εξασφάλιση και προσέλκυση εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, καθώς και τις λύσεις της για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το γεγονός αυτό θα συμπέσει με την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Γερμανία στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Η συμμετοχή της Γερμανίας θα καλύψει συνολικά 13.000 τ.μ. του περιπτέρου 13, στο οποίο φιλοξενείται η τιμώμενη χώρα. Εκεί εκτός των άλλων θα δοθεί έμφαση στις B2B συναντήσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος επιχειρηματικών συνεργασιών.

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον τρόπο ζωής σε αυτή τη μεγάλη οικονομία της Ευρώπης, και καλές πρακτικές εφαρμόσιμες από όλους, με έμφαση στην τεχνολογία, την ενέργεια και το περιβάλλον.

Η συμμετοχή της Γερμανίας θα καλύψει συνολικά 13.000 τ.μ. του περιπτέρου 13, στο φιλοξενείται η τιμώμενη χώρα.

 

 


DOWNLOADS:
Φόρμα συμμετοχής

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR