Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Αρνητικά όλα τα δείγματα κορωνοϊού μετά από έλεγχο του ΕΟΔΥ

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Αρνητικά όλα τα δείγματα κορωνοϊού μετά από έλεγχο του ΕΟΔΥ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημερώνει ότι με πρωτοβουλία του και για την προστασία του προσωπικού, αλλά και των μελών του, αποδέχθηκε πρόσκληση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη το πρωί της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο και κατόπιν rapid τεστ που έγιναν στο προσωπικό, με δείγματα που ελήφθησαν από όλους τους εργαζόμενους, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλα τα δείγματα.  

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι εξαιτίας του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται έως τέλος του έτους αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, από την 1η Μαρτίου 2020 οι επαγγελματίες –μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν χρειάζεται να προσέρχονται στα γκισέ του Επιμελητηρίου –γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο- καθώς οι αιτήσεις προεγγραφής και εγγραφής ατομικών επιχειρήσεων, αλλά και αυτές των μεταβολών, λήψης πιστοποιητικού μελών εταιριών (ιστορικό), γίνονται πλέον αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου από την ιστοσελίδα echamber.cci-magnesia.gr. Οι εταιρείες εξακολουθούν να εξυπηρετούνται από την ιστοσελίδα του Γ.Ε.Μ.Η. (https://services.businessportal.gr).

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού για έκτακτες περιπτώσεις μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού στο τηλ: 24210-94700.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα μας ιστοσελίδα;

  Δεν μου αρέσει

  Μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο

  Πολύ καλή

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR