Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Αλλαγή ημερομηνίας στη διεξαγωγή της FOOD EXPO 2021

Αλλαγή ημερομηνίας στη διεξαγωγή της FOOD EXPO 2021

Μετά τη συνάντηση των αντιπροσώπων του κλάδου των εκθέσεων με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη και με στόχευση τόσο την ασφαλή διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης FOODEXPO & OENOTELIA 2021 καθώς και την μέγιστη εμπορική επιτυχία αυτής, η εταιρεία FORUM AE, αποφάσισε να μεταφέρει την διεξαγωγή της FOOD EXPO 2021 σε νέες ημερομηνίες και συγκεκριμένα από 12/6/2021 έως 15/6/2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

H εμπειρία όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοΐου, απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο σημείο εμπορικών συναλλαγών και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής.

Η FOOD EXPO βρίσκεται αυτή την ώρα στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Διεθνής Έκθεση, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένας σημαντικός θεσμός για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, που συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της οικονομίας.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εφαρμόζοντας τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

Ελπίζοντας ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν την ασφαλή διεξαγωγή της φυσικής έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν συνημμένα στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «FOOD EXPO 2021» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.

 

 

                                                                          


DOWNLOADS:
Φόρμα συμμετοχής

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR