Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Ψηφιακά» η έκθεση FOOD EXPO DIGITAL 2021

«Ψηφιακά» η έκθεση FOOD EXPO DIGITAL 2021

Παρά τις αρχικές ανακοινώσεις, λόγω των αρνητικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε τη λειτουργία της έκθεσης μόνο μέσω ψηφιακής πλατφόρμας κατά το χρονικό διάστημα 14 – 18 Ιουνίου 2021, εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή και δίνοντας το έναυσμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ομαλοποίηση της αγοράς των τροφίμων και ποτών.

Η FOOD EXPO DIGITAL αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να επικοινωνήσει, να παρουσιάσει και να αναδείξει την ποιότητα των προϊόντων της και να πραγματοποιήσει επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες σημαντικούς Διεθνείς και Έλληνες αγοραστές, μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας με χαμηλό κόστος και υψηλές αποδόσεις.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, αποφάσισε να επιδοτήσει με ποσοστό 50% επί του κόστους, τη συμμετοχή μέχρι 10 επιχειρήσεων-μελών του. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Λεπτομέρειες σχετικά με την « DIGITAL FOOD EXPO 2021» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr και στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας www.cci-magnesia.gr, όπου βρίσκεται και η Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στο email: info@cci-magnesia.gr.

 

 

 


DOWNLOADS:
Φόρμα συμμετοχής

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR