Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Με Ν. Ιωνία Βόλου και Σκιάθο ολοκληρώθηκε ο κύκλος της δράσης για το Πάσχα από ΟΕΒΕΜ-Επιμελητήριο Μαγνησίας και ΕΣΒ

Με Ν. Ιωνία Βόλου και Σκιάθο ολοκληρώθηκε ο κύκλος της δράσης για το Πάσχα από ΟΕΒΕΜ-Επιμελητήριο Μαγνησίας και ΕΣΒ

Με την αγορά της Ν. Ιωνίας Βόλου και της Σκιάθου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της δράσης που ανέλαβαν από κοινού η ΟΕΒΕΜ, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και ο ΕΣΒ για την προσφορά καλαθιών με πασχαλινά εδέσματα σε καταναλωτές και καταστηματάρχες, ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας για την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Με το σύνθημα άλλωστε «Βγαίνουμε αγορά, ψωνίζουμε τοπικά» από κοινού οι φορείς προσπαθούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καλής ψυχολογίας που τόσο έχει ανάγκη η αγορά.

Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Δωροθέα Καναβιτσά, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Πλουμιστός, ο Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλης Ζαχείλας και το μέλος της Διοίκησης της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Εμπόρων Κωνσταντίνος Τσέλιος επισκέφθηκαν το απόγευμα της Μ. Πέμπτης την αγορά της Ν. Ιωνίας, στην λεωφόρο Ειρήνης, όπου και αντήλλαξαν  ευχές για καλό Πάσχα, τόσο με καταναλωτές, όσο και με καταστηματάρχες.

Προηγήθηκε το πρωί ανάλογη εκδήλωση στην Σκιάθο, παρουσία του κ. Δημητριάδη, Προέδρου της Ένωσης καταστηματαρχών, του κ. Αθανάσιου Ζλατούδη, μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ελσας Ζεμπέκη, εκπροσώπου της ΟΕΒΕΜ και μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

LATEST TWEETS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
  Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
 • info@cci-magnesia.gr
 • Τηλ.: + 30 2421094700
  Φαξ: +30 2421031211
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα και Τετάρτη:
  07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
  07:00 – 15:00
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR