Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από 11 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της έκθεσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Την φόρμα φήλωσης συμμετοχής στην Έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021  στο info@cci-magnesia.gr.


DOWNLOADS:
Φόρμα συμμετοχής

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR