Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δήλωση Αρ. Μπασδάνη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Δήλωση Αρ. Μπασδάνη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Με αφορμή τον θάνατο του Προέδρου του ΕΒΕΑ και Προέδρου της ΚΕΕΕ Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, δήλωσε τα εξής: «Ασύλληπτη φαντάζει η είδηση για τον αδόκητο χαμό ενός ανθρώπου που ταύτισε την ζωή και την ύπαρξη του με το επιχειρείν στην Ελλάδα και τον επιμελητηριακό θεσμό για 28 ολόκληρα χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ως Πρόεδρος του ΕΒΕΑ από το 2006 και Πρόεδρος της ΚΕΕΕ από τον Μάρτιο του 2012 άνοιξε δρόμους σε όλους τους «τολμηρούς» επαγγελματίες που θέλησαν να επενδύσουν και να στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Συνεργάτης πάντα και αρωγός του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέδειξε την προσφορά της τοπικής επιχειρηματικότητας στην τοπική κοινωνία και την συνεισφορά της στην εθνική οικονομία.

Ακόμη και ο θάνατός του, απέδειξε ότι «ο αγώνας του Έλληνα επιχειρηματία για την καθημερινή επιβίωση» δεν είναι ακόμη ένα πολυφορεμένο τσιτάτο, αλλά μία τραγική πραγματικότητα στην Ελλάδα του 2021.

Ο πάντα ρηξικέλευθος λόγος του, η δράση και η συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα και την εθνική μας οικονομία θα αποτελεί για μας οδηγό για την συνέχεια.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην επιμελητηριακή οικογένεια, αλλά και στους οικείους του».


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR