Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Στην Ευβοια αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε βοήθεια των πυρόπληκτων

Στην Ευβοια αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε βοήθεια των πυρόπληκτων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννη Γεροντίτη και άλλα μέλη του Δ.Σ. είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης την Κυριακή 15 Αυγούστου στην πυροπαθή Εύβοια.

Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου κ. Βασίλειο Ζαχείλα και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Νίκο Αγγελέτο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρέδωσαν το υλικό που είχε συγκεντρωθεί όλες τις προηγούμενες ημέρες από τον Επιμελητηριακό φορέα ως μία μικρή, αλλά άμεση βοήθεια στους πυροπαθείς συμπολίτες μας.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε αποτελεί προϊόν της προσφοράς μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αλλά και απλών πολιτών της περιοχής που θέλησαν να δώσουν μία ανακούφιση στους χιλιάδες κατοίκους του πανέμορφου νησιού που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την περιοχή.

Ο κ. Μπασδάνης έχοντας μία συνεργασία με τον κ. Γεροντίτη, ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής που γνώρισαν εκατοντάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων, άλλες παραδόθηκαν ολοσχερώς στις φλόγες και άλλες υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Ο κ. Μπασδάνης έτεινε χείρα συνεργασίας προς τον κ. Γεροντίτη επισημαίνοντας ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας δηλώνει παρών σε όποια άλλη προσπάθεια αλληλεγγύης υλοποιηθεί, ώστε πολύ σύντομα, οι επαγγελματίες της περιοχής να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και να γίνει η επανέναρξη της τοπικής οικονομίας πράξη.

Ο κ. Γεροντίτης, αφού ευχαρίστησε την αποστολή της Μαγνησίας, που ανήμερα της Παναγίας ανέλαβε αυτή την συγκινητική πρωτοβουλία, συμπλήρωσε ότι θα είναι σε ευθεία ενημέρωση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για ό,τι άλλο χρειαστεί.

Να σημειωθεί ότι πολύτιμη βοήθεια στο κομβόι της αλληλεγγύης που έστησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας παρείχαν η Ενωση λειτουργών Κηδειών Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών-Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, το Σωματείο Αρτοποιών Μαγνησίας, ο Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας (τοπικό τμήμα Μαγνησίας).

 Η μεταφορά των προϊόντων έγινε με την υποστήριξη της εταιρείας "Νίκος Μαυροφώτης-Αμμοβολές-Βαφές-Απεντομώσεις".

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR