Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Νέος Πρόεδρος της ΚΕΕ ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου-Συγχαρητήρια επιστολή από Επιμελητήριο Μαγνησίας

Νέος Πρόεδρος της ΚΕΕ ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου-Συγχαρητήρια επιστολή από Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εξελέγη χθες, ομόφωνα, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου, μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η εκλογή του νέου προέδρου πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της Δ.Ε. της ΚΕΕΕ, με σύμπνοια και ομόνοια και στο πλαίσιο των προβλεπομένων διαδικασιών, καθώς άλλωστε δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα παρά μόνο του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος έλαβε το 100% των ψήφων.

Η κενωθείσα στη Δ.Ε. της ΚΕΕ θέση πληρώθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Βασίλη Γιαγιάκο, ο οποίος εξελέγη επίσης ομόφωνα Ε’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ.

Στην συγχαρητήρια επιστολή του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, αναφέρει τα εξής: "Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην θέση του νέου Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία σας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα αξιοποιηθεί εκ μέρους σας επ’ ωφελεία της επιχειρηματικότητας που γνωρίζει μία από τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία της.

Η οικονομική κρίση, η πανδημία και τώρα, η πύρινη λαίλαπα που κατέστρεψε χιλιάδες επιχειρήσεις στο πέρασμά της αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Θεωρούμε ωστόσο, ότι έχετε όλα εκείνα τα εχέγγυα που θα οδηγήσουν και πάλι την ελληνική επιχειρηματικότητα στο δρόμο της ανάπτυξης.

Με όπλα την πολύχρονη προσφορά σας στο ΕΕΑ, τον δυναμισμό σας, την αποφασιστικότητά σας, αλλά και την πλούσια παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο εκλιπών Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Κωνσταντίνος Μίχαλος, θα εκπροσωπήσετε επάξια την επιχειρηματική κοινότητα.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της αγαστής μέχρι σήμερα συνεργασίας μας και προσδοκούμε σε ακόμη περισσότερες κοινές μας δράσεις στην μάχη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας".


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR